Arama sonuçları: *

1. Emirza

Kasa kontrol kumandası kırıldı

Merhaba, zamanında donanım arşivinden aldığım bilgisayarın kumandası 1 yıl önce kırıldı. Gaming Gen'e yolladığım maillere yanıt gelmediği için, kasanın markası Venton'un yetkili bayisine mail attım. Ancak onlar parça satmadıklarını söylediler. Bu kumandayı nasıl temin edebilirim? Ayrıca, her...
  2. Emirza

PC performans dereceleri normal mi

Merhabalar yaklaşık 1 hafta önce bilgisayarı temizleyip termal macunu değiştirdim. Orta ayarlarda mount and blade bannerlord oynarken bile sık sık fps droplar oluyor. Valorant oynarken ise çok nadir de olsa oyun kilitlenircesine 1 fps oluyor ve 30 saniye böyle kalıyor. Bu dereceler normal mi...
  3. Emirza

bios menüsünden ram görme

Merhabalar, az önce biosa bir bakayım dedim de 4 ram slotundan birinde ram gözüküyor doğru yere mi baktım bilmiyorum o yüzden soruyorum. (corsair 2x8 gb 3200 mhz)
  4. Emirza

PC güç geliyor fare klavye monitör elektirik gelmiyo

Çok basic bi sorun galiba ama bilgisayardan anlamam o yüzden soruyorum. Güç geliyor ama hiçbir şeye elektirik gitmiyo neden bilmiyorum denesiğim şeyler ramlari tak çıkar yerlerini değiştir, ekran kartı tak çıkar, bios pili tak çıkar. Yapmam gereken bir şey varsa YouTube dan videosunu atarsanız...
  5. Emirza

PC güç geliyor ekran yok

Merhabalar bilgisayarı açtığımda ne mouse ne klavye ne monitöre güç gidiyor. Bilgisayardan pek anlamam daha sabah çalışıyordu bilgisayarı temizlemek için içini açtım nemli bezle naif şekilde sildim bir de soğuk fön makinesi tuttum fakat artık görüntü gelemiyor. Bu sorun eskiden her 4 açışta 1...
  6. Emirza

Bilgisayar açılıyor ama güç gelmiyor

Merhabalar, bazen bilgisayarı açma tuşuna bastıktan sonra resimde gördüğünüz üzere kırmızı bir ışık yanıyor. Bu ışık nadir de olsa ya hiç yanmıyor ya da hiç sönmüyor bu sırada ise ekrana görüntü gelmiyor mouse klavye'ye güç gelmiyor bilgisayarın kapatma tuşu dahil hiçbir tuşu çalışmıyor sadece...
  7. Emirza

Sizce değerler normal mi?

%100 kullanması garip geldi minecraft oynarken almıştm fotoğrafı 1680432246 1080P 12 chunk 1.19.4 orta ayarlar
  8. Emirza

Masaüstü Kasa bakım + Termal macun

Merhabalar, bilgisayarı alalı 1 yıl geçti şöyle temizletebileceğim vs bi yer var mı itopya gibi. Yılda bir kere kullanmalık en iyisinden termal macun lazım tek kullanımlık olması sıkıntı olmaz. 1680031794 Yer istanbul kadıköy mahalle internet kafesine gitmek istemiyorum parası neyse veririm.
  9. Emirza

Ekran kartı soket turuncu ışık yanıp sönüyor

Donanım Arşivi GT2 Sisteminin ekran kartı soketinde yanıp sönen turuncu ışık sorun belirtir mi?
Geri