Arama sonuçları: *

1. Fatieh

Laptopun soğutma bloğundaki vida yalama oldu

Arkadaşlar merhaba. Eski bir laptopum var Samsung sf510. küçük işlerde kullanmak için termal macununu değiştirmeye karar verdim. Çünkü çok ısınıyordu hatta bazen kapanıyordu. Ben de önceden de arka kapağını çıkardığım için kolayca arka kapağını söktüm. Soğutma bloğundaki ve fandaki vidaları...
  2. Fatieh

Garantiye yolladığım cihazı değiştirmek yerine iade yapmışlar

Arkadaşlar çok ama çok karıştı kafam benim. Benim şubat ayında, 2020'de Vatandan almış olduğum Kingston A2000 SSD'im bozuldu. Ben de resmi servisi Destek Bilişime yolladım bana Kingston NV2 yolladılar. Geçen haftalarda bilgisayarı sürekli kastırmasından dolayı garantiye yollayıp değişim istedim...
  3. Fatieh

Performansı çok düşen bilgisayarı donduran Kingston NV2'yi garanti geri yolluyor

Arkadaşlar detaylı açıklama yapmayacağım geçen şöyle bir konu açtım buradan bakın detaylara. https://forum.donanimarsivi.com/konu/kingston-nv2-kurulu-windows-suerekli-kasiyor-ve-donuyor.792839/ Birkaç kişiyle de konuştum bu sorunu yaşayan cihazı iade edenler vardı. Ben de bilgisayar sürekli...
  4. Fatieh

Kingston NV2 kurulu Windows sürekli kasıyor ve donuyor

Windows 11 ile Kingston NV2 kullanıyorum. Bilgisayarı ilk açmamdan itibaren neredeyse son zamanlarda sürekli böyle donma sorunuyla karşı karşıya kalıyorum. Hele de arkada oyun indirirken vs. her şey hantallaşıyor. Önceden Kingston A2000 kullanıyordum, hiç yaşamadığım problemi garantiden gelen...
  5. Fatieh

Kingston NV2 ile Windows 11'de donma oluyor

Windows 11 ile Kingston NV2 kullanıyorum. Bilgisayarı ilk açmamdan itibaren neredeyse son zamanlarda sürekli böyle donma sorunuyla karşı karşıya kalıyorum. Hele de arkada oyun indirirken vs. her şey hantallaşıyor önceden Kingston A2000 kullanıyordum hiç yaşamadığım problemi garantiden gelen NV2...
  6. Fatieh

Kingston SSD'mi garantiye yollayacağım ama bazı sorularım var

Kingston A2000 M2 SSD'im birden bozulduğundan ve 5 yıllık garantisi devam ettiğinden destek bilişimle görüştüm. Yurtiçi kargoyla verdikleri numara ile kargolayacakmışım ve merkezlerine gidecekmiş. 1- Kargo ücretini ben mi ödeyeceğim? 2- Ürün hazır olduğunda ben şubeden mi alacağım yoksa arayıp...
  7. Fatieh

Bilgisayar oyun oynarken dondu ve yeniden başlayınca M.2 SSD'yi görmedi

M2 SSD (sorunlu olan): Kingston A2000 500 GB SATA SSD: Samsung 870 Evo 500 GB HDD: Hitachi 500 GB 2.5 inch Arkadaşımla Rocket League oynarken birden sistemim dondu, hiçbir şekilde tepki vermedi. Bilgisayarı resetleyip yeniden açtığımda dakikalarca bu ekranda bekledi ve BIOS'a attı. İlk...
  8. Fatieh

Epson L386 yazıcı Wi-Fi bağlanmıyor

Epson L386 Wi-Fi'lı yazıcıya sahibim. Yıllardır kullanıyorum Wi-Fi'da hiç sıkıntı yaşamadım. Fakat son günlerde hiç bağlanamıyorum. Yazıcının üzerindeki iki LED sıra sıra yanıyor sonra tamamen sönüyor. Kurulumda Wi-Fi bağlantısını kaç kere denedim bütün her şeyi kaldırdım geri yükledim wps...
  9. Fatieh

KendineMüzisyen’in pc si yayın sırasında bozuldu

Yayını izliyordum birden dondu sonra pc açılmadı story sinde mavi ekran koduna baktığımda memory management falan bir şeyler yazıyor 20K PC KEKW :D
  10. Fatieh

Çift ekran fps sorunu

Heaven benchmark ile yapılan testleri paylaşacağım. Asus Dual RTX 2060 Evo ekran kartım var ve geçen tabletime bir program sayesinde kablolu bir şekilde ikinci monitör yapabildim (1024x768) Fakat ne yazıkki bir sıkıntı var o da ikinci ekran bağlı iken benchmarkta ve oyunlarda fps in düşük...
  11. Fatieh

Bilgisayarı uyku moduna aldığım anda kendi kendine yeniden açılıyor

Durum dediğim gibi uyku tuşuna basıyorum pc kapanıyor hemen kendi kendine açılıyor powercfg -lastwake yazdım ve çıkan sonuç şu 1600511447 @JATDAV @$ilent @FightForHonor ?
  12. Fatieh

Tabletin ekranını ikinci monitör yapınca gpu kullanımı oyunda düşüyor

Sorunum başlıkta belli gta 5 te mesela ikinci ekran bağlı değilken %99 kullanım ve fps 80-90 larda dolaşıyor fakat ikinci ekranı bağladığımda kullanı %80 lere düşüyor hatta %70 lere kadar düşüyor ve oyunun fps i 50-60 lara düşüyor Bunun sebebi nedir bilen var mı? @keremcnsz24 @crazyreign...
  13. Fatieh

Laptop’um SATA 3 destekliyor ama SSD SATA 2 çalışıyor

Laptop’um hızlansın diye 250 gb samsung 860 evo ssd sini aldım taktım ve crystal disk infodan baktığımda SATA/300 | SATA/600 olarak gözüküyor. Ve değerlere bakınca 300 mb/s in üstüne çıkmıyor ssd (sata 2 mod çalışıyor yani). Bunu nasıl değiştiririm bilgisi olan var mı? 1598110738 Fotoğraf yan...
  14. Fatieh

SD Kartım RAW oldu. Nasıl NTFS veya FAT32 yaparım?

Kingston 32 GB SD Kartım var ama bir fotoğraf makinesine taktığımda biçimlendirme istemişti biçimlendirmiştim. PC ye takınca biçimlendirme istedi yine tıkladım ve biçimlendirme tamamlanamadı dedi. RAW olmuş. Bu bilgisayarda gözükmüyor disk yönetiminde gözüküyor (fotoğrafı aşağıda). Mini Tool...
Top Bottom