Arama sonuçları: *

1. R

M2 ssd taktım - SSD ve HDD görünmüyor.

Bugün m2 ssd taktım pc ye ve önceki kullandığım hdd ve ssd görünmüyor. Disk yönetiminde yok, biosda da görünmüyor, kabloları kontrol ettim acaba yapmam gereken bir işlem mi var? Bu m2'yi taktım. https://www.incehesap.com/kioxia-exceria-g2-lrc20z001tg8-1tb-ssd-harddisk-fiyati-53731/
  2. R

notebook 1660 driver yükleme sorunu

yeni aldığım laptopda 1660 ekran kartım var ama driveri kuramıyorum ne yapmam lazım yardımcı olabilir misiniz?
  3. R

Bios Günellemesi hakkında

Asus tuf b450 pro gaming anakartımın bios unu uzun zaman sonra güncelleyeceğim fakat yeni güncellemelerde sorun olup olmadığını önceden konrtol edin diyorlar ama bi sorun olup olmadığını bilmiyorum. Bildiğiniz herhangi bir sorun varmı? En son sürümü yükleyeceğim arada epey bir güncelleme var...
  4. R

Radeon Software oveclock işe yarıyormu?

Resimdeki overclock gpu kısmı işe yarıyormu herhangi bir riski varmı? Rx 580 nitro+ ekran kartı.
  5. R

Oyunlarda ekran gitmesi

Oyun oynarken veya furmark testi sırasında ekran gidiyor fakat pc kapanmıyor daha sonra elle kapatıp yeniden açmam gerekiyor. Sorun ne olabilir sizce? rx 580 ryzen 3 3100 var powert 550w. Monitör 1080 p değil 1440x900 biraz araştırdığımda çözünürlük düşük olduğu için falan diyorlar ama bana pek...
  6. R

rx 580 kaç watt power lazım?

Zalman GigaMax ZM550-GVII 550W 80+Bronze Güç Kaynağı bu yeterli olacakmıdır? ryzen 3 3100 işlemci olacak yanında.
  7. R

rx 580 driver sorunu. Çift monitör sorunu

rx 580 ekran kartına çift monitör bağlıyorum pc sürekli kendini resliyor. Teker teker monitörleri denediğim zaman bir problem yok ikisini bit takınca görüntü gidiyor ve pc yeniden başlıyor. Driver güncel acaba driver hatası olabilirmi?
  8. R

rx580 çift monitör sorunu?

Eski bir monitörüm vardı çift monitör yapmaya çalıştım fakat pc kendini sürekli resliyor bir türlü ayarlayamadım neyden kaynaklanıyor olabilir 600w power var acaba power yetmiyor olabilirmi onun bi alakası varmıdır sizce?
Top Bottom