Arama sonuçları: *

1. HuseyinBy01

oyun oynarken birden kapanıyor

@Emre Zengin hocam merhabalar son bir kaç gündür oyuna girdiğimde oyun birden kapanıyor nedenini pek bilmiyorum ama çok fazla yaşıyorum ekrana herhangi bir hata çıkmıyor ondan dolayı tam olarak sorunun ne olduğunu kestiremiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
  2. HuseyinBy01

sistem siyah ekrana düşüyor

@Emre Zengin abi bilgisayara bir kaç haftadır fazla bakamıyordum bugünlerde yeniden bakmaya başladım ve bir kaç günden beri genelde oyundayken bazende masaüstüdeyken sistem bir anda siyah ekrana dönüyor herhangi bir şey açıksa ses geliyor ama görüntü gidiyor sistemi tamamen kapatıp yeniden...
  3. HuseyinBy01

Ryzen 5 5600x ve rx 6900xt darboğaz yapar mı?

Başlıktada dediğim gibi bu işlemci ve ekran kartını 2. El almayı düşünüyorum darboğaz gibi bir sorun yaşar mıyım. Yardımcı olursanız sevinirim sevinirim teşekkürler.
  4. HuseyinBy01

Bilgisayarımda bir anda durup çalışıyor

oyun oynarken yada grafik işlemleri yaparken son zamanlarda bilgisayarım bir anda kapanıyor. monitör klavye ve mouse tamamen kapanıyor kasada anlık gidip geliyor kasanın üzerindeki kapatma tuşuna basmama rağmen kasayı kapatamıyorum mecburen şartelini indirip yeniden açıyorum ve sistem ancak bu...
Top Bottom