Arama sonuçları: *

1. WörWind

Oyunlarda fareyi cevirince piksellesme oluyor

Arkadaşlar oncelikle sistemimi belirteyim. Ekran karti RX6600, islemci i5 11400, RAM'ler 2x8 toplam 16 GB, monitörüm ise Dell S2721HGF. Ben bu sorunu uzun zamandir yasiyorum ve halen daha cozume ulasamadim. Asagiya video kaydini biraktim incelerseniz sevinirim. Sadece fareyi hareket ettirince...
  2. WörWind

DELL S2721HGF'de ekranda pikselleşme oluyor

Arkadaşlar bayağıdır cozum ariyorum ama yok ne yaparsam yapayim olmuyor. Gorselleri ekleyecegim kisaca sorun renk gecislerinde oluyor. Daha cok koselerde yani dedigim gibi renk gecislerinde oluyor. Sadece oyunlarda olan bir durum degil. Windows ana ekraninda bile uygulamalarin kenarlari piksel...
  3. WörWind

Çözüldü✓ Format attiktan sonra chipset surucusu yuklemek gerekli mi

Arkadaslar normalde format attiktan sonra tek tek anakartin tum chipset olsun diger suruculeri olsun indirirdim. Fakat Windows Update bunlari otomatik kurdu sanirim emin olamadim. Ekran karti surucusu de kurdugu icin DDU ile kaldirip elle tekrar kurdum. Benim sorum chipset surucusu olsun bu...
  4. WörWind

Mavi Ekran Mavi ekran aldım yardım lazım

Arkadaşlar bir kere oldu sadece şu an normal gibi ama yinede minidump dosyasınızı atayım ne kaynaklı böyle bir sorun olmuş olabilir? 1691708440 Aktifseniz yardımcı olma şansınız var mı hocam. @DerratiX @55superx Valla bıktım dünden beri yaşadığım kaçıncı sorun bu.
  5. WörWind

İ5 11400 ve RX 6600 darboğaz sorunu

Arkadaşlar kafayı yiyeceğim Elden Ring'de 1080p ultra ayarlarda 40 FPS alıyorum ama 2K'ya çekince daha yüksek alıyorum nasıl darboğaz olabilir aklım almıyor. Afterburer'dan değerleri takip ediyorum 1080P de ekran kartı kullanımı yüzde 50 falan işlemci yüzde 40 falan ama 2K da yüzde 90 civarı...
  6. WörWind

Oyunlarda ekranın pikselleşmesi

Arkadaşlar uzun süredir yaşıyorum bu problemi nasıl desem genelde oyunlarda karakterin saçları yanları gibi yerler pikselleşiyor bence sorun ya monitörde ya ekran kartında onu da tam anlayamadım sizce ne olabilir ya da bunun bir çözümü var mı? Monitörüm 27 inç 1080p va panel acaba bunun va...
  7. WörWind

Çözüldü✓ Bazı oyunlarda karakter pikselleşiyor

Arkadaşlar ekran kartım RX 6600 ilk başta sorunun AMD ile alakalı olduğunu düşünüyordum herşeyde sorun çıkardığı için ama Nvidia kullanan bazı kişilerde de oluyormuş bu olay örneğin PUBG, Spiderman Miless Morales gibi oyunlarda oluyo ne yapacağımı bilmiyorum çözümü yok mu bu olayın? Daha...
  8. WörWind

RX 6600 - i5-11400 sistemin FPS değerleri normal mi?

Arkadaşlar bu aralar kafam cidden karışmaya başladı çünkü 1660 Super kullanan arkadaşım bile benle aynı hatta bazen daha yüksek değerler alıyor. Benimle aynı sistemi kullanan arkadaşlar yazabilir mi bu oyunlar da kaç alıyorlar? Valorant: 200-300 FPS (En yüksek) Fortnite: 90-100 (Destansı DX12)...
  9. WörWind

Onboard ekran kartı gözükmüyor

Arkadaşlar eskiden böyle bir sorun yoktu acaba bozulmuş olma şansı var mı? Aslında beni etkileyen bir durum yok çünkü görüntüyü harici karttan alıyorum zaten ama aklıma takıldı aygıt yöneticisinde falan hiçbir yerde gözükmüyor. Ama bazenleri şey oluyor windowsa güncelleme geldiği zaman pcyi...
  10. WörWind

Fifa Online 4 40 Gb yer kaplıyor

Arkadaşlar Treesize Free indirdim ve farkettiyseniz attığım görselde 101xp dosyasında fifa online 4 ve FO4 Tr olarak toplam 40 gblık dosya var sebebini anlamadım normalde fifa online 4 20 gb değilmi ben mi yanlış biliyorum? Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
  11. WörWind

Sağ tıka basınca Radeon Software gözükmüyor

Arkadaşlar eskiden sağ tıka basınca Radeon Software'e girebiliyordum şu anda sağ tıka basınca gözükmüyor. Ayrıca Radeon Software de bazı sorunlarım daha var örnek olarak video kaydı alamıyorum.
  12. WörWind

RX6600 İ5 11400 ile Fortnite da düşük FPS alıyorum.

Arkadaşlar sistemin RX6600 İ5 11400 ve çift kanal 8x2 ramim var ama Fortnite bana bir tık düşük bir fps alıyorum gibime geldi.Destansı ayarlarda 50 60 FPS alıyorum normal mi yoksa daha mı fazla almalıyım?
  13. WörWind

Tlauncher ekran kartını kullanmıyor.

Arkadaşlar Tlauncher da işlemcinin grafik birimini kullandığı için düşük FPS alıyorum. Bunun için gereken java ayarını da özelleştirdim fakat yine olmadı. Ekran kartım RX6600 ve sürücüler güncel.
  14. WörWind

Ramler nasıl 3200 MHZ'e çekilir?

Arkadaşlar ramlerim galiba 2400 mhz de çalışıyor nasıl 3200'e çekebilirim ayrıca biosa nasıl giricem?
  15. WörWind

Yeni alınan bilgisayara ne indirilmeli?

Arkadaşlar yarın yeni bilgisayarım gelecek neleri indirmeliyim yani ekran kartı driver, anakart driver falan onun haricinde bir driver indirmem gerekir mi?
  16. WörWind

Bilgisayarım durduk yere kasmaya başladı.

Arkadaşlar daha geçen hafta lolde 60 70 fps alırken şu anda 20 fpsi zor görüyorum tek sorun bu da değil youtube de bile kasıyor.Bilgisayarım çok eski fakat hiç bu kadar olmamııştı.Son zamanlarda pcyi kastırabilecek bir şey düşünüyorum mesela steam üzerinden oyun yükledim,acaba yer azaldı diye mi...
Top Bottom