Arama sonuçları: *

1. O

İ5 11400f cinebench skoru nasıl?

bu testi yaptım ama işlemci hiç isinmadi neyi yanlış yaptım?
  2. O

Dolandırıcı Mail yardım

Yemeksepeti maili ama sözde 7-8k lık yemekler söylenmiş ve o paralar bana iade edilmis sayfa bağlantısı-linki vardı ve pdf dosyasi vardı ben sadece PDF e önizl dedim sorun yaşarmıyım linke tıklamadım PDF o direkt açmak yerine önizle dedim eğer sorun yaşayacaksam ne yapmam gerek?
  3. O

Sistemi yükseltmelimiyim

Sistem Ekran kartı: Sapphire nitro+ rx 6600xt 8gb İşlemci: i5 11400f (65w kilidi kaldırdım 100w olarak kullanıyorum) ayrı hava soğutucumda var Anakart: MSI MB MAG B560M DDR4 LGA 1200 mATX BAZOOKA Ram: gskill ripjaws 3000mhz cl16 kırmızı ram(3200mhz oc yaptım) SSD Ler: apacer panther as340...
  4. O

2. El kulaklık satılırmı

Bende razer blackshark V2 var kulaklıkta hiç bir sorun yok satmak istiyorumda alan olurmu 2.el ve sizce nekadar eder 2. El fiuati
  5. O

Mavi Ekran Bilgisayarı açıyorum siyah ekran

Bilgisayarın tuşuna basıyorum ama siyah ekran hiçbir şekilde düzelmiyor displayport u çıkar tak yaptım hatta hdmı da kullandım görüntü gelmiyor mousepadim ışıklı onun ışığı var kulaklık tutucu ışıklı onunda ışığı var klavyemde ışıklı ama klavyem de ışık yanmıyor calışmıyor yani ne yapacagım
  6. O

Monitör hdmı ve DP görüntü gelmiyor

Sistemi upgare ettim yeni ve PC cide bilgisayari toplattim adam güvenilir ve gözümün önünde açtı görüntü aldı ama hdmı taktım görüntü yok DP taktim goruntu yok sebebi ne olabilir Kendi monitorumde görüntü alamadım
  7. O

Sistemim Nekadar eder sizce

Asus dual rx 5500xt 4gb oc Evo İ3 9100f Apacer panther as340 480gb SSD MSI h310m pro vdh plus Corsair spec delta RGB 550w80+ kasa ve psu Gskill ripjaws kırmızı 3000mhz cl16 8x2 16gb ram Sistemim Nekadar eder sizce ve sadece ekran kartı tekli fiyat nekadar eder merak ediyorum arkadaş 2.5 k dedi...
  8. O

Defender Razer programında trojan buldu

razer blakcshark v2 kulaklığım var bir sıkıntı çıktı driver sil yükle yaptım +thx uygulamasınıda indirdim kurulunca defender dan bildirim geldi trojan diye ne yapmalıyım sizce ama temizledi defender ve razer programında nasıl trojan olabilir şakamı bu?
  9. O

Rx5500 XT i3 9100f fh5 oynatırmı

Kartım 4gb modeli Fh 4 ultrada oynayabildim sorunsuz ama fh5 daha çok sistem istiyor karta güveniyorumda işlemci sıkıntı çıkartır mı yani hep drop yermiyim zaten black friday de işlemci anakart alıcam ac valhalla bile zor oynuyorum biraz oynadıktan sonra atıyor fh 5 te aynı sıkıntıları yaşarmıyım
  10. O

Hitman virüslü dosya indirdim sorun olurmu

Hitman 2 DLC lerini aldım oynamak için tr yama indiricektim indirdim virüs çıktı uyarı verdi sildim sorun olurmu ama PC yi tarattım virüs bulmadı bu arada virüs olduğu için oyunun dosyasına kurmadım virüsü indirdiğim gibi sildim merak ediyorum cevabınızı
  11. O

Çok acil yardım sistem geri yükleme hatası

selamlar bugün valoranta girdim oyunu alta aldım baktım bazı simgeler siyah olmaya başladı sonra bişeyler sildim önemli değil çöp kutusuna tıkladım oradada sorun oldu sayfa dondu ne kapatabildim ne başka bişey yapabildim yani afedersiniz ama pc mallaştı kısaca ve geri dönüşüm kutusundaki hatayı...
  12. O

PC yi kapattım ama ışıklar yanıyor

Windows a tıklayıp kapat dedim w10 bu arada ve 1 haftalık sistem neyse kapat dedim kasanın fan ışıkları yanıyor ve fan donuyor ama wifi adaptör ve klavyenin ışıkları söndü ama mousetaki ışık yanmaya devam ediyor neden kapanmadı sizce
  13. O

Sistem montajı yardım

Intel stock fanı takıyorum taktım 4 koşeyide yuvarlak şeyler var onları çevirmen gerekiyormu yoksa tamammı
Top Bottom