Arama sonuçları: *

1. Chaves

W11 Görev çubuğuna fotoğraf sürükleyemiyorum (Acil yardım sinir krizlik)

Görev çubuğundaki herhangi bir uygulamaya (whatsapp skype telegram vb) direkt olarak fotoğraf sürükleyemiyorum farenin üzerinde işaret çıkıyor ve yaptırtmıyor inanılmaz gıcık oldum bilgisayarı yeni aldım bugün elime geçti ilk defa w11 kullanıyorum
  2. Chaves

FAN KONTROLCÜ KABLOLARI

Merhaba arkadaşlar bugun gamepower fab aldım 3 adet içinde fan kontrolcü de var fakat kablolarin hepsini taktim anakarta girecek olan kabloları anakartımdaki yerini bulamadim yardımcı olandan allah bin kere razi olsun şimdiden teşekkürler. Anakartimin modeli asus b450m-k ll
  3. Chaves

mikrofon Gürültü Engelleme

Paylaştığım linkteki ürünü satın aldım fakat klavye mouse sesleri ve çevre sesi çok fazla gidiyor (ayarlardan %70 e düşürmeme rağmen ve bas ayarıda yok). En gıcık olduğum şey bu yardımcı olabilecek var mı...
  4. Chaves

VİDEO İZLERKEN MAVİ EKRAN VERMESİ

Merhaba arkadaşlar 7 haziranda gaminggen den 2 adet aldığım PC HOCASI-GG3 bilgisayarlarda youtube da çgh izlerken ve netflixte dizi izlerken pc bir anda ya mavi ekran tarzı oluyor yada resetleniyor. Onun dışında video izlerken veya yayın izlerken kapanmıyor ilk defa böyle bir şeyle...
  5. Chaves

VİDEO İZLERKEN PC RESETLENMESİ

Merhaba arkadaşlar 7 haziranda gaminggen den 2 adet aldığım PC HOCASI-GG3 bilgisayarlarda youtube da çgh izlerken ve netflixte dizi izlerken pc bir anda resleniyor. Onun dışında video izlerken veya yayın izlerken kapanmıyor ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum lütfen yardımlarınızı bekliyorum..
  6. Chaves

VİDEO İZLERKEN PC RESETLENMESİ

Merhaba arkadaşlar 7 haziranda gaminggen den 2 adet aldığım PC HOCASI-GG3 bilgisayarlarda youtube da çgh izlerken ve netflixte dizi izlerken pc bir anda resleniyor. Onun dışında video izlerken veya yayın izlerken kapanmıyor ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum lütfen yardımlarınızı bekliyorum..
Top Bottom