Arama sonuçları: *

1. FB RevoltHyper

Şifre sıfırlama yardım

Bizim bir tane arkadaş var şifresini unutmuş bir tane yöntem denedik olmadı ren utilman diye dosyayı bulamıyor. Başka yöntem önerisi olan var mı ?
  2. FB RevoltHyper

Laptopdan cızırtı sesi geliyor

Laptopdan cızırtı sesi geliyor 2 gündür sorun tam olarak nedir ben bulamadım fan ile alakalımı yoksa yazılımsal olabilirmi
  3. FB RevoltHyper

Mavi Ekran bi anda mavi ekran aldım

ghost break point oyununu açarken mavi ekran aldım mini dump dosyası gözükmüyor
  4. FB RevoltHyper

mavi ekran geldi durduk yere

selamlar mavi ekran hatası geldi sonra yeniden başlatılıyor dedi sonra pc açıldı şimdi bir sorun yok neden kaynaklandı bir sorun olur mu ileride ilk defa alıyorum bu hatayı bu hata
  5. FB RevoltHyper

radeon software görüntü keskinleştirme

merhabalar radeon görüntü keskinleştirme hangi oyunlarda açmalıyım oyunlar da donma etkisi yaratır mı ?
  6. FB RevoltHyper

fan rpm bu hızda çalışması normal mi

başlıkta yazıyor
  7. FB RevoltHyper

beyler sorun nedir acaba bilen varmı

bizim kuzenin pc si böyle kalmış arama çubuğu yok windows simgesine basamıyor ne yapılması lazım sıfırlıycaz ama windows tuşuna basamıyor kurtarmaya gelmek için ne yapmamız lazım
  8. FB RevoltHyper

valorant donma oluyor

valorant fps 200 ama hafif donmalar oluyo başka oyunlarda olmuyor dün yoktu bugun oldu sizdede varmı ?
  9. FB RevoltHyper

bu program nedir zararlımıdır

winnit exe nedir ?
  10. FB RevoltHyper

bu program güvenlimi

c++ application development görev yöneticisinde bu açık
  11. FB RevoltHyper

mortal kombat 11 crash hatası oyundan atma

mortal kombat 11 oyuna girerken atıyor başka oyunlarda olmuyor ekran katı: xfx rx5500 xt driver son sürme güncel
  12. FB RevoltHyper

mortal kombat 11 oyundan atma

selamlar mortal kombat 11 den atıyor amd yeni güncelleme yaptım başka oyunlarda olmuyor mortal da oluyor sadece ekran kartı xfx rx5500 xt
  13. FB RevoltHyper

ısı değerleri nasıl sizce

ısı değerleri bunlar iyi midir ?
  14. FB RevoltHyper

amd radeon software oyundan atma

değerli arkadaşlar selamlar amd radeon software 21.3.2 var son güncelleme mortal kombat 11 de oyundan atma sorunu oluyor ama eski WHQL sürümden olmuyor sizce ne yapmalıyım sadece mortalda atıyor
  15. FB RevoltHyper

ısı değerleri nasıldır?

ısı değerlerim nasıldır acaba
  16. FB RevoltHyper

fan sesi kesen toz filtresi

şimdi oyun oynarken fan sesi artıyor normal ama toz filitresini kaldırınca ses kesiliyor sebebi nedir acaba? saçma gibi biraz
  17. FB RevoltHyper

vsync nedir açsak sıkıntı çıkartırmı?

rainbow oynarken işlemci fazla kullanıyor diye vsync açıyorum fps sabitliyor ve kullanımı düşüyor işlemcinin ısıda yerine geliyor
  18. FB RevoltHyper

dostlar bu hata alıyorum

merhaba dell laptopda bu hatayı alıyorum neden kaynaklanıyor bilgisayar açılıp buraya gelip duruyor
  19. FB RevoltHyper

ısı değerlerim nasıldır

apex legends yüksek ayarlarda değerler nasıldır?
  20. FB RevoltHyper

Amd hata raporu aracı

Merhabalar Amd hata raporu aracı alıyorum sadece mortal kombat 11 de çıkıyor ekran kartı driverını silip eskisini kurunca sıkıntı çıkıyor güncellemeyince ekran kartına ileride sıkıntı olurmu yoksa yeni güncelleme gelirse düzelirmi bu hata
Geri