Arama sonuçları: *

1. selamlargençler

SİSTEM FORMAT HAKKINDA BİRKAÇ KRİTİK SORU

Merhaba. Pc ye format atmam gerekiyor ciddi bir virüs saldırısı geçirdim ve verilerim çalındı her neyse. Sorularım şöyle: 1- b450m plus II ile R5 5600X kullanıyorum ve bi mevzudan dolayı bios güncellemesi yapılması gerekiyordu bu ikilinin uyumlu çalışması için. Sistemi hazır aldığım için benim...
  2. selamlargençler

Çözüldü✓ PC YE BISEYLER OLUYOR

Bilgisayar açıktı banyo yapıp geldim başına oturdum bı iki Google da gezdim sonra ses açmak istedim sol alttan ses açılmadı sonra klavyeden açmaya çalıştım klavyeye de tepki vermedi sonra biraz bekledim açıldı. Sonra fark ettim ki alt taraftaki çubuk tamamen çalışmaz oldu. PC dondu biraz. Açık...
  3. selamlargençler

Kasadan garip ses geliyor

Şimdi fark ettim kasadan enteresan bir ses çıkıyor. Sesin şiddeti çok az. Sanki ördek vıraklaması gibi . Nasıl anlatabilirim blimiyorum. Camı çıkarıp baktığımda ekran kartından gelmediğini anladım. Ramlerin oradan geliyor.Anakarttan da olabilir. Kasanın kapağını kapattığımda sesin şiddeti...
  4. selamlargençler

MOUSE BAZEN TAKILIYOR

Arkadaşlar. Sistem aldım ama dert başımdan eksik olmuyor. Yeni sorunum şu. Mouse arada sırada takılıyor. Yani 1 saniye veya daha az bir süre bilgisayar mouse hareketini algılamıyor. Başka mouselar ile denedim. Aynı sorun var. Sıkıntı mouseda değil yani. Sistemin özellikleri aşağıda ( imzada )...
  5. selamlargençler

Wifi ile internete baglanamiyorum

Bilgisayarım çok şükür geldi. Ethernet kablom şuan bulunmuyor. Wifi ile bağlanmak istiyorum . Ne yapmam lazım. Yardımcı olur musunuz? 1617443098 Anakartta wifi özelliği bulunuyor tabii ki ama nasıl aktif edeceğimi bilmiyorum
Top Bottom