Arama sonuçları: *

1. Taha1625

Bozuk Laptopu nereye satabilirim?

Arkadaşlar merhabalar. Elimde eski bir laptop var menteşeleri kırık tek sorunu diski yok. Acaba nereye satabilirim bursada?
  2. Taha1625

Sistemim hakkında yardım

Arkadaşlar bu soruyu daha önce sormuştum fakat bir kaç değişiklik yaptım. Lütfen direkt olarak başka hazır sistemlerin linklerini atmayın. Öneri ve uyumsuz ve ya yanlış bir şey varsa düzeltirseniz sevinirim. Frisby FC-9320G Led Fanlı 600 W ATX Kasa MSI B450M-A PRO MAX AMD AM4 DDR4 Micro ATX...
  3. Taha1625

Kasamda boşta duran kablo

Arkadaşlar kasamın rgb ışıkları epeydir yanmıyor gibi bir şey. Acaba bu kablonun olmamasından kaynaklanıyor olabilir mi yardımcı olabilir misiniz?
  4. Taha1625

Topladığım sistem için destek.

Arkadaşlar merhabalar kendimce hoş bir bilgisayar topladım ve uyumsuzluk var mı diye pek bir kişiye sormadım. Lütfen ''Şu sistem daha güzel buna bak'' ''Bu fiyata daha iyisi şunlar var'' gibisinden yorumlar yerine direkt olarak yardımcı olursanız sevinirim. DarkFlash DK210 Graffiti 650 W ATX...
  5. Taha1625

Kasamda rgbler yanmıyor

Arkadaşlar kasamı ilk aldığım günden beri bu sorunu 2 3 kez yaşadım çözüm bakım ve yeni kablolama vb şeydi. şimdi satacağım için detaylı temizleme macun vb yaptım kasada hiç bir sorun yok ön panelde ışık yanıyor fakat fanlarda ışık yok. fanlar dönüyor. Marka xigmatek poseidon.
Top Bottom