Arama sonuçları: *

1. Haktan Efe

PC UPGRADE ETMEK İSTİYORUM

Arkadaşlar Elimdeki Sistem Şu Şekilde i3 10100f işlemci rx 6400 ekran kartı h510m a pro anakart 8x1gb ram 450w 80plus psu 240-120gb ssd 165hz monitor bütçem şuanlık 4 5k biriktiriyorum monitoru satıp daha üstüne koyabilirim yada bu sistemi ikinci elden satıpda sistem alabilirim ne önerirsiniz...
  2. Haktan Efe

PC UPGRADE ETMEK İSTİYORUM

i3 10100f rx 6400 4gb 8gb ddr4 ram H510m a Pro anakart 400w psu 165hz şuanki sistemim bu şekilde arkadaşlar artık bana yetmemeye başladı 1 yıl oldu toplayalı ama artık performansından memnun değilim oyundadığım oyunlar için yeterli değil fortnite cs 2 valorant gta5 ve bu oyunlar ileride daha...
  3. Haktan Efe

Bu Kadar Fazla cpu kullanımı normalmi

Arkadaşlar bütün oyunlarda böyle nedense hep başa baş gidiyolar genelde gpu önde oluyor kullanım olarak ama bazen cpu geçiyor darboğaz yapan oyun yada sistem değil 2 3 gün önce böyle oldu formatda attım ama düzelmedi ne yapmalıyım 1676391942 sistemim i3 10100f rx 6400 8gb ram h510m a pro 400wpsu
  4. Haktan Efe

Islemci kullanimim gpuyu gectim lutfen biri yardimci olsun

Arkadaslar dun aksama kadar bir sorun yoktu bi ara yanlislikla 2 oyunu ust uste acmistim sonra biri hata verdi bilgisayari kapattim actim ama daha once cpu kullanimi yuzde 30u bile gecmezkej suan 60 80 arasi oynuyor lutfen yardim edin ekran kartina mi zarar verdim korkmaya basladim Sistemim I3...
  5. Haktan Efe

İşlemci Kullanımı Gpu Kullanımını Geçti Drop yiyorum

Arkadaşlar Gta 5 oynayacaktım bi yandanda kafam yaşadığım ping sorunundaydı bi valoranta girip deneyim dedim valorantı açtım poligona girdim bi yandanda alttan gta açık farketmedim 1 2 dakika oynadım valorant yetersiz grafik kartı belleği tarzı bi uyarı verdi bir şey yapamadım pcyi kapatıp açtım...
  6. Haktan Efe

Windows 11 Geçmelimiyim Sistemim Aşşağıda

Arkadaşlar sürekli windows 11 ile alakalı yazılar çıkıyor karşıma geçersem sorun yaşarmıyım artıları eksileri ne olur performansa veya optimizasyonda bir fark yaratırmı? sistemim aşşağıda; i3 10100f Rx 6400 H510m a PRO 8gb Ram 400w PSU Ve soğutması fena olmayan üstü mesh bir kasaya sahibim
  7. Haktan Efe

Bilgisayar 60fpsde Hiç Akıcı Değil yardım

Arkadaşlar Selam Şuanda i3 10100f rx 6400 h510m a pro 8gb ram 240+120gb ssd 400w psu kullanıyorum Genelde oynadığım oyunlar Fortnite,csgo, rainbow six siege v.s diğer oyunlarda hiçbir sorun yok ama fortnite izlediğim test videolarında 1080p de 200 civarı fps vermesi gerekirken ben 900p...
  8. Haktan Efe

Bilgisayarım Yeterince Performans Vermiyor

Arkadaşlar selam yardımınız gerekiyor yaklaşık 3 4 aydır tek tek parça topluyorum ve şuanki sistemim şu şekilde i3 10100f 3.6ghz RX 6400 MSI H510M A PRO 8GB 3000mhz Ram (işlemci max 2666 destekliyor) eski kasamdaki 300w PSU (yakında yeni psu alıcam idarelik kullanıyorum) ZOKO MELODY Rainbow...
  9. Haktan Efe

Bilgisayarima Virus Bulaştı Yardım

Internette indirme yapiyordum crackli olarak tam indirmeyi bitirdim kurucam bilgisayar asiri sekilde kasmalara ve yavaslamaya basladi bende bekledim biraz ama duzelmedi kapatip actim yine duzelmedi belki virus vardir gorev yoneticisine bakayim dedim galiba virus gorev yoneticisini kapatmis cunku...
  10. Haktan Efe

PC Yükseltmek İstiyorum

Arkadaşlar Başlıkta Yazdığım Gibi Pc Yükseltmek İstiyorum Bana Valorantı En Azından 70 80 Fps Verebilcek Bi Bilgisayar Yapmak İstiyorum Bu Kasayı Kullanarak Az Da olsa paradan kısarım diye düşündüm bütçe çok farketmez Valorantı Oynatacak Ve Piyasada Rahat Bulabilceğim Donanımlar Arıyorum Şuanki...
  11. Haktan Efe

Pcmi Güclendirmek Istiyorum

Elimde Dayımın Getirdiği Eski Tip HP Marka Pc var İçerisinde: Intel Pentium(R)Dual-Core CPU E6700 3.20GHZ İşlemci 2,00GB RAM 32 bit İşletim Sistemi Ve NVIDIA GeForce G210 Ekran Kartı var Elimde Zaten Daha Takmadığım SSD var Ve ben Bu bilgisayar valo roblox minecraft 60 fps oynatacak Bi pc...
Geri