Arama sonuçları: *

1. Çağlayan

PC aniden çökmesi ve DirectX 'GetDeviceRemowedReason' hatası

Uzun süredir yaşadığım bir sorun var. Çoğunlukla oyun oynarken bazen de boştayken de başıma geliyor. Örneğin R6 açıyorum maça giriyorum sonrasında hemen FPS droplar girmeye başlıyor donmalar yaşanıyor ve bir anda PC kapanıyor işin garip tarafı klavye mouse monitörden güç kesilirken kasa sorunsuz...
  2. Çağlayan

Kasa sorunsuz çalışıyor ama klavye,mouse,monitöre güç gitmiyor

Uzun süredir böyle bir problem var.Çoğunlukla güç kaynağının düğmesini kapatıp ve fişi çekip tekrar takınca düzeliyordu.Bugün 6 yıldır içini temizlememişim için ilk defa detaylı bir şekilde temizledim ancak herhangi bir parçayı sökmeden sadece yüzeysel bir şekilde temizledim.Şuan önceki...
  3. Çağlayan

Bilgisayar Aniden Garip Şekilde Kapanıyor

Bilgisayar boştayken yada oyun oynarken aniden donuyor ve monitör no signal verip kapanıyor.İşin garip kısmı kasa klavye ve mousedaki ışıklar sönmüyor ve kasa hala çalışıyor.Bilgisayarı aldığımdan beri 5 senedir hiç termal macun değiştirmedim bundan kaynaklanma ihtimali var mıdır?
  4. Çağlayan

Kasa açılıyor ama klavye,mouse,monitör çalışmıyor

Kasa sorunsuz bir şekilde açılıyor.Fanların ve ramlerin rgb leri yanıyor.Ancak monitör no signal diyor ayrıca klavye ve mouseunda ışıkları yanmıyor.Arada bilgisayrda böyle bir problem oluyor ancak olduğunda power supllyi düğmesinden kapatım bir kaç kez kasanın açma düğmesine basıp sonra tekrar...
  5. Çağlayan

Kasa Açılıyor Ancak Monitör Klavye Mouse çalışmıyor

Selamlar, Bundan birkaç gün önce bilgisayardaki hdmı kablosunu söküp başka bilgisayara bağlayıp televizyona bağlamak için söktüm.Tekrar taktığımda kasa sorunsuz çalışıyor ekran kartı,işlemci fanları ve ramlerin rgbleri sorunsuz bir şekilde çalışıyor ancak mouse ve klavyenin ışıkları yanmıyor...
  6. Çağlayan

B450M S2H Anakart Problemi

Selamlar, Bundan birkaç gün öncesine 2 yıldır sorunsuz kullandığım bilgisayarımda no signal hatası almaya başladım.İlk seferinde kendliğinden düzeldiği için pek fazla önemsemedim.Sonrasında dün hata ile tekrar karşılaştım.Bugün biraz derinlere girince sorunun anakarttan kaynaklı olduğunu...
  7. Çağlayan

No Signal Hatası Alıyorum

Selamlar, 2 gün öncesinde normal bir şekilde PC yi başlattım ve no signal hatası ile karşılaştım HDMI kablosuyla biraz oynadıkta sonra kendi kendine düzeldi ancak kabloyu elleyene kadar mouse ve klavyedeki ışıklarda yanmıyordu kasadaki ışıklarda bir problem yoktu.Bugün tekrar açmaya çalıştığımda...
  8. Çağlayan

PC bir anda gitti ACİL yardımınıza ihtiyacım var

Herkese merhaba, 1 saat önce oyin oynarken kendi kendine ekranım fotoğraflardaki gibi gitti ve kitlendi.Bilgisayarımı kapa aç yaptım.Ayriyetten ramleri tak çıkar yaptım ancak sorunum çözülmedi.Böyle bir durumla karşılaşan varsa yardımcı olabilirmi?
  9. Çağlayan

PC den gelen garip ses

Merhabalar.Sabah derse girmek için pc mi açtım herhangi bir sorun yoktu.Aradan 5 dakika geçtikten sonra sanki fana bir şey takılmış gibi ses çıkarmaya başladı açtım kapattım düzelmedi.Pcnin içini açtım temizledim yine düzelmedi.Aşağıya sesin videosunu koyuyorum.Şimdiden yardımlar için...
Geri