Arama sonuçları: *

1. Q

INACCESSIBLE BOOT_DEVICE (0x7B) hatası alıyorum

Bios güncelledim her şey halloldu pc açılırken bu hatayı aldım araştırdım ancak benim biosumda öyle bir seçenek olmadığından yapamadım yardımcı olursanız sevinirim
  2. Q

Rx 460 4 gb ı basleyebilecek 1150 pin işlemciler

Arkadaşlar merhaba öncelikle benim bi sistemim var içinde rx 460 4 gb var 8 gb ram asus h81m k anakart var 1150 pin işlemcide g3240 ama bu işlemci bana güzel bi performans vermiyor hatta hiç vermiyor ekran kartımı besleyemiyor ve valorant tarzı oyunlardada bana sıkıntı yaşatıyor şimdi benim 1150...
  3. Q

Bilgisayarım kitleniyor

Arkadaşlar ben şimdi sistemi 2 ay önce topladım yarısı 2. El yarısı 0 sistemi 2 gün kullandım oyun felanda oynadım 3. Gün bu sorun oldu pc yi açıyorum chroma felan girince ve ya bi şey yapmak isteyince kitleniyor hiç bi şey yapamıyorum imleç de hareket etmiyor klavye felanda kitleniyor ilk başta...
  4. Q

Başlangıçta ekran renkli bir şekilde karıncalanıyor

Şimdi arkaaşlar benim bi bilgigisayarımda bi sıkıntı var bilgisayar başlarken renkli bi şekilde ekran karıncalanıyor yani gıgabyt logosu gelmesi gereken yerde ekran böyle oluyor sistem çalışıyor hiç bi parçasında sıkıntı yok sapasağlam ekran kartından zannettim başka pc de denedim bi sıkıntı yok...
Geri