Arama sonuçları: *

1. Mertpk

Ekran kartına güç verince görüntü gelmiyor.

Selam arkadaşlar hdmi anakarta bağlı işlemci 5600g görüntü alabiliyorum ama 6500xt takınca hdmi anakarta bağlı olsa bile görüntü alamıyorum ne yapmalıyım?
  2. Mertpk

6500 XT çok düşük kullanım.

Selam arkadaşlar neden böyle oluyor nasıl düzeltebilirim? Eski oyunlarda oluyor. cs ve prototype 2 directx9 yüzünden sanırım. İşlemci r5 3600.
  3. Mertpk

Masaya azıcık vurunca pc reset atıyor

Selam arkadaşlar. Masaya çok az vurunca hemen pc reset atıyor ne yapmalıyım?
  4. Mertpk

5 Dakikada bir ses geliyor

Merhaba arkadaşlar sürekli bir ses geliyor hangi program yapıyor sesi bilmiyorum nasıl öğrenebilirim https://voca.ro/15Gz7WqgC15L
  5. Mertpk

PC Boşta Kaç Watt Çeker

Merhaba arkadaşlar ryzen 5 3600 rx 5600xt kullanıyorum bu sistem boşta kaç watt çeker - youtube da video izlerken forumda gezerken kaç watt çeker - oyun oynarken kaç watt çeker bilen varsa cevaplayabilir mi
  6. Mertpk

Çözüldü✓ Nolur Yardım Edin PC Açılıyor Görüntü Yok Ve PC Tuştan Kapanmıyor

Merhaba arkadaşlar PC açılıyor ama görüntü gelmiyor nolur yardım edin fan dönüyor ama görüntü yok anakart markası bile gelmiyor sonra bios pilini çıkarttım biosa girebildim kapattım açtım yine görüntü yok nolur yardım edin yarın dersim var sınavlar var ne yapacağım ben lütfen yardım edln
  7. Mertpk

Ekranda Değişik Şeyler Oluyor

Merhaba arkadaşlar ekranda değişik şeyler oluyor ne yapabilirim ekran kartı rx 5600 xt monitör aoc c24g1 driver 20.9.1
  8. Mertpk

Mouse Oynatınca Görüntü Kötüleşiyor

Merhaba arkadaşlar apex legends ve gta 5 de oluyor diğer oyunlara bakmadım daha mouse oynatınca görüntü kötüleşiyor normalde soldaki gibi ama mouse oynatınca sağdakine dönüyor mouse sabitken soldaki oluyor ve solda farkı göremezseniz dikkatli bakın ne yapabilirim
  9. Mertpk

Minidump Dosyama Bakabilecek Var Mı?

Merhaba arkadaşlar minidump dosyama bakabilecek var mı? http://www.mediafire.com/file/6xl7iwc4rckg12c/112920-7328-01.rar/file
  10. Mertpk

Msi afterburner çalışırken ekran gidip geliyor

Merhaba arkadaşlar şimdi olay şöyle ben ekran kartına uv yapıyorum test etmek için ise furmark kullanıyorum msi afterburner kapalı iken fan hızı hiç artmıyor bu yüzden ısınıyor bende msi afterburnerı açıyorum bu sefer fan hızı sürekli değişiyor AMA msi afterburner ne zaman açılsa ekran 5...
  11. Mertpk

Msi Afterburner açınca oyunda ekran siyah oluyor

Merhaba arkadaşlar oyundayken ekran 1 saniyeliğine siyah oluyordu düzeliyordu sonra bu sorunun msi afterburner kaynaklı olduğunu farkettim ne yapabilirim başka sıcaklık fps gösteren program varmıdır
  12. Mertpk

Zoomda bir yere basınca ekran siyah oluyor ve monitör sinyal yok diyor

merhaba arkadaşlar bugün dersteyken katılımcılara bastım ve katılımcılar sekmesi siyah bir şekilde açıldı sonra dondu ve ekran siyah oldu sonra siyah kaldı ama hala ses geliyordu sonra sinyal yok dedi ne yapabilirim
  13. Mertpk

10 Dakikalık FPS Düşüşü

Merhaba arkadaşlar fpsim düşüyor ama drop gibi değil bazen 10dk bazen 30dk sürüyor mesela 200 fps alıyorum bir anda 17 fps falan sabitleniyor neredeyse 10dk sonra falan düzeliyor csgoda yaşadım valorantta yaşadım ve forza horizon 4 de yaşadım ne yapabilirim
  14. Mertpk

PC Kendi Kendine Kapanıyor

Merhaba arkadaşlar bugün kardeşim video falan izlerken pc kendi kendine kapanmış 2-3 kere olmuş bir anda kapanıyormuş kendisi tekrar açıyormuş neden olabilir? Sistem ryzen 5 3600 - xfx rx 5600 xt - xpg 16 gb ram -gigabyte b450m-s2h - xpg sx8100 ssd - sharkoon 650w psu niye kimse bakmıyor ya...
  15. Mertpk

FPS Drop Sorunu.....

Merhaba arkadaşlar normalde 300 fps aldığım oyunda bir anda fps düşüyor 20 den yukarı çıkmıyor 5 dk sonra bir anda geri artıyor ne yapabilirim
  16. Mertpk

Windows Update Güncelleştirme Geri Alma

Merhaba arkadaşlar windows update güncelleştirmesini nasıl geri alırım güncelleştirdim oyun oynarken normalde 200 300 fps alıyorsam bir anda drop giriyor 20 fpsden yukarı çıkmıyor Bilen Yok Mu?
  17. Mertpk

Laptop Ekranında Pembe Şekiller

Merhaba arkadaşlar teyzemin laptopunda böyle bir şey olmuş neden olabilir ekran kartı mı bozulmuştur
  18. Mertpk

Minidump Dosyama Bakabilecek Varmı?

Merhaba arkadaşlar bugün 5 defa mavi ekran yedim minidump dosyama bakabilecek var mı? https://www.dosya.tc/server31/ld3lrr/Metshi_Minidump.rar.html
Top Bottom