Arama sonuçları: *

1. phxey41

Rust donma sorunu nasıl cozeri

Rust yükledim oynuyorum fakat sürekli donuyor ramim 8gb ondan kaynaklandığını biliyorum ekleme yapacağım ztn ama yenisini alana kadar donmaması için yapabileceğim bir şeyler var mi?
  2. phxey41

Valorant aciliyor sonra hata veriyor

Asus tuf gaming f15 laptopu kullanıyorum elime yeni gecti temiz kurulum yapıldı lol oynayabiliyorum ama valorant açılıp su hatayi veriyor
  3. phxey41

Bu parçaları ne kadara satışa koymalıyım

Konuyu yanlış yere acmis olabilirim acacak yer bulamadum kb. Aşağıdaki parçaları ne kadara satisa koymalıyım cok pahali olmasina gerek yok degerinden aza bile verebilirim ayrica satilma sanslari nedjr. Son olarak casper a15 eski model laptop ekranini 200tlye sattim iyi yapmid miyim? Acikcasi...
  4. phxey41

Mavi ekran hatası ve minidump dosyaları

Ekran karti sürücüsü yüklerken mavi ekran hatasi alıyorum Ddu ile sürücü silip yuklemeyi denedim fakat olmadi Minidump dosyalarim baglantida https://drive.google.com/file/d/1MYT8OgF297CH2UbnSohmL8EnD_ArS2a8/view?usp=sharing
  5. phxey41

Driver yüklerken mavi ekran sorunu

Nvdia driverini yüklüyorum sok aşamada yüklenmeye başlıyor ve yarıya kadar geliyor sonra mavi ekran hatası alıyorum
  6. phxey41

Bilgisayar kapanıyor veya yeniden başlıyor

Bilgisayarin içini açtım ve temizledim ardından kapattim fakat daha bilgisayarın surekli yeniden başladığını veya gucu kesip kapandigini farketttim neyden kaynaklanan bir problem olmus olabilir. Dizüstü bilgisayar herhangi bir bilgi gerekiyorsa verebilirim
  7. phxey41

Nvidia denetim masası kayboluyor.

Ekran kartı için driver yüklüyorum belli bir zaman Nvdia denetim masasina girebiliyorum sag tik yaptigim zaman fakat bir zaman sonra ordan kayboluyor denetim masasi cozumu nedir nvdia control panale bastigim zaman ise su hatayi aliyorum yardimci olabilir misiniz
  8. phxey41

Formattan sonra yüklenmesi gerekenler

Fotmattan sonra hangi sürücüleri kendim indirmem gerekiyor Rar, gibi visual c++ gibi hangi uygulamaları kendim indirmem gerekiyor Yardımcı olursaniz sevinirim
  9. phxey41

Aşırı derecede drop sorunu

Laptobuma daha yeni windowsun kendi sitesinden mediatoredan windows kurdum butun ayarlamalarini yaptım performans açısından fakat aşırı şekilde drop yiyorum nedenini bir türlü çözemedim 60fps sabit lol ve valorant oynadığımı hatirliyorum simdi drop yemeden oynamak mumkun değil sizce sorun nedir...
  10. phxey41

Laptop açılır açılmaz ısınıyor ve fan çok ses çıkarıyor

bilgisayarı açar açmaz fan hemen çalışmaya başlıyor çok ses çıkararak baya baya hızlı bir şekilde boştaki değerler GPU 46 derece maxümum CPU minimum 41 maximum 76 açılır açılmaz dğerler bunlar fakat sonra açıldıktan 1 dk sonra falan 50 derecelerde gezmeye başlıyor işlemci i7 5500u ekran kartı...
  11. phxey41

Laptop fps drop sorunu

Laptop bilgisayarımda drop sorunu yaşıyorum sıcaklıklar 65-70 derece arasında gidip geliyor aşağıya zaten msi afterburner üzerinden işlemci kullanımlarının vs. görüntüsünu bırakacağım . Termal macun yeni değişti sisteme yeni format atıldı 1ay öncesine kadar sabit 60fps hic düşmeden oynuyordum...
  12. phxey41

Bilgisayar temizlik sonrası açılmıyor

Her zamanki normal sekilde açtım temizledim termal macunu sürdüm ve kapattım düğmesine bastığımda güç gelmediğini farkettim acaba biseyi takmadım mi diyip açıp baktim ama her şey yerli yerinde fakat bilgisayar açılmıyor sorun ne olabilir. Neye zarar vermiş olabilirim kabloda vs. Sorun yok
  13. phxey41

Win 11 yükledim valorant donuyor

Win11 yükledim valorant donuyor sadece mouse imleci hareket ediyor pc res atmadan düzelmiyor sadece valorant
  14. phxey41

KLAVye BİR bÜYÜk BİR KÜÇÜK YAZIyOr

bAŞLıKta ve BurD GöreceksİNİZ zateN Kusura baKmayIN ama KLAvye böyLe nAsıL ÇözebİLİRİM tAKıLı KALmıyor caPsLOcK sökTÜm AyrıcA taKıLı kaLsA sÜrekLİ OLmAZ Mı ayrıcA aynı ŞEy AZ ÖnCe ShİFt İÇİN de geÇErLİYDİ BİRe bASınCA ÜNLem BASıyOrDu
  15. phxey41

Acil pc kilit ekranında kalıyor

Pc kilit ekranında şifre kısmında kalıyor sifremi yazamiyorum sanki klavye calismiyor ama calisiyor denedim wi-fi sifresi girdim ama pin giremiyorum
  16. phxey41

Hdmi kablo ile aktarımda sarılaşma

bilgisayardan televizyona hdmi kablo ile görüntü aktarıyorum ama televizyon baya bi sarı gözüküyor nasıl çözebilirim
  17. phxey41

Hdmi ile goruntu aktarırken akıcılık azalmasi

Bilgisayardan televizylna hdmi ile goruntu aktarırken akıcılık düşüyor bu sorunu nasil çözebilirim
  18. phxey41

Bilgisayarı tv'ye aktarırken goruntu sığmaması

Televizyonda goruntu tasiyor nasil cozebilirim
  19. phxey41

Fps 60 da Sabit Artmıyor?

Lol de pubg mobile de valorant da Fps 60a sabit düşük ayarlarda yüksek ayarlarda asla geçmiyor vysnc kapalı ama geciremedim
  20. phxey41

Laptop Fanı traktör sesi çıkarıyor

Sanki bir yere değiyor gibi ama açtım baktım biraz oynadım değmiyor gibiydi. Ama buyuk ihtimalle göremedim değiyor fan. Traktör sesi çıkıyor acayip sinir bozuyor. Ne yapabilirim.
Top Bottom