Arama sonuçları: *

1. S

Pc den telefona attığım dosya görünmüyor

Pc den telefona video attım 4GB boyutlarında ama telefonda yer kaplamasına rağmen video görünmüyor
  2. S

Bilgisayarım ne kadar eder

Şuanki sistemim ne kadar eder; Asus dual Rx5500xt 4Gb R5 3600 XPG D41 Ram (2x8) 3200mhz Asus b450 mk II 120GB sata ssd 250GB HDD 500GB HDD Performax Hellfire kasa beyaz
  3. S

Fivem kasma yokken birden kasma sorunu

arkadalşlar fivem oynuyordum herhangi bir kasma donma yoktu ancak son girdiğimde oyun bi hayli kasmaya başladı oynanmaz hale geldi herhangi bir scripts flnda eklenmemiş sorun neden kaynaklanıyo olabilir birdenbire fps drop giriyolar 140 fpslerden 30 a kadar düşüyor
  4. S

FORZA HORİZON 4 8GB RAM SORUNU

MERHABA Forza 4 oynarken oyun 2 3 dk oynanıyo daha sonra oyundan atıyor 8Gb ram kullanıyorum birden drop yiyip oyundan atıyor
  5. S

ETS 2 DONMA KASMA SORUNU

Sistemim iyi fakat ets lobide bile donuyor nasıl çözeceğim lütfen yardun edin
  6. S

Çözüldü✓ Gta 5 online kasma sorunu

Gta 5 offline oynarken bir sorun yok ancak online a girince kasıyor darboğazdan şüphelenip grafikleri arttırdım ancak yine kasıyor diskimde 30GB boş alan var ondanmıdır yoksa 8GB (3200mhz) ram kullanıyorum on danmıdır R5 3600 RX5500XT 4GB 8GB 3200MHZ RAM 250GB HDD (30GB ALANI KALDI)
  7. S

Fps Sabi̇tledi̇ği̇m Zaman Oyunlar Kasiyor

Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi çoğu oyunda fps mi sabit tutmayı severim ancak 60fps sabitlediğimde oyunlar kasmaya başlıyor aynı problem 100fps ye sabitlediğimdede ortaya çıkıyor yani kısaca fps sabitleyince oyunlar kasıyor çözüm varmı acaba RX5500XT 4GB EVO R5 3600
Geri