Arama sonuçları: *

1. Vatulian

PC elektrik keser gibi kendini kapatıyor

Arkadaşlar selamlar, konu başlığında da bahsettiğim üzere sistemimde bir sorun var. Bu durum ilk başıma geldiğinde bilgisayardaki sıcaklık değerleri biraz yüksekti, yani işlemci 83 derece civarlarında ve ekran kartı da 83-85 arası gidip geliyordu. 2. Defa olduğunda artık ekran kartından görüntü...
  2. Vatulian

Cs ve Valorant'ta Drop sorunları

Arkadaşlar selamlar. Problem, imzamda yer alan 3060TI ekran kartlı olan sistemimde oluyor. Özellikle Cs tarafında yer yer 90-120 fps'ler gördüğüm oluyor. Smoke ve kalabalık arttığında sıklık artıyor. Valorant tarafında da 300'den 170-180 fps'lere düşüşler gerçekleşince akıcılık azalıyor. İki...
  3. Vatulian

PC Açılırken mavi ekran alıyorum

Arkadaşlar selamlar iyi forumlar, 1 hafta içinde PC'yi açarken 2. defa mavi ekran yedim ve onarıma girdim. Her iki mavi ekran sonrası onarımdan sonra sorunsuz bilgisayar açıldı ve mavi ekran almadan da sorunsuz kullandım ancak nedenini merak ediyorum. Sorun yaşatacak bir durum olduğunu...
  4. Vatulian

Ekran kartı sıcaklığına cozum tavsiyeleri ariyorum

Merhabalar. Yaklaşık iki yıldır Sapphire Pulse modeli RX 5600XT ekran kartı kullanmaktayım. Bu zamana kadar genel toz bakimlarini yapsam da ne islemci macununu ne de ekran karti macununu yenilemedim. Ekran kartı son zamanlarda tam yükte (Witcher 3 oynarken ya da metro exodus oynarken) 75...
  5. Vatulian

Bilgisayar Kasasının bir kısmına bira dökülmesi

Selamlar, dün nasıl olduğunu anlamadığım şekilde elimdeki bira bardağını masanın üstüne döktüm ve haliyle masadan yayılan bira, bilgisayar kasamın ön kısmına da dökülmüş bulundu. İşimi garantiye almak için hemen kapama düğmesine basılı tutup kapayıp bütün fiş ve kabloları da üzerinden...
Geri