Arama sonuçları: *

1. Sinanbey

Rgb fusion ile corsair rgb pro ram çalışmıyor ?

Rgb fusion ile corsair rgb pro ramlerimin rengini ayarlayamıyorum çözümü bilen var mı ?
  2. Sinanbey

Ark survival evolved rtx 2060 kasma sorunu?

Bazen ekran kartı kullanımım 60lara düşüyor ve oyun kasıyor ayarları sona vurdum yine aynı neden olabilir? Sistemim şu şekilde Ryzen 5 3500x Rtx 2060 oc Corsair 2x8 3200mhz pro ram Sharkoon 650w 80 psu
  3. Sinanbey

Hepsijet kargo pazar günleri çalışıyor mu??

Psu aldım salıdan beri gelicek pazarları çalışıyormu bilen varmı ?
  4. Sinanbey

Rtx 2060 düşük fps sorunu ?

Herkese merhaba yeni sistem topladım şu şekilde Ryzen 5 3500x Zotac Rtx2060 Corsair 2x8 3200 pro rgb ram Gigabyte b450m s2h Sharkoon 6500w 80+ 1080pde apexde 80 90 fps alıyorum daha önce gtx 1080de 140 fps aliyodum rtx 2060da düşük almamın sebebi nedir ? Driverlar güncel xmp açık ramlerin
  5. Sinanbey

Ekran kartım %43 kullanılıyor ?

Ekran kartım gtx 1080 işlemcin ryzen 5 1600 af işlemcim % 25 i geçmiyor ama ekran kartım yinede 43 neden olabilir
  6. Sinanbey

Sizce redmi note 9 mu ? note 9 pro mu ?

Yarın alıcam ama ikisinin arasında kaldım biliyorum onun yeri burası değil ama en azından kulanan arkadaşlar vardır
  7. Sinanbey

Battle.net yüklenmiyor ?

Yükleme ekranında kalıyor çözümü nedir ?
  8. Sinanbey

Battle net yüklenmiyor ?

Beyler battle net böyle kalıyor neden olur
  9. Sinanbey

Mercusys ağ genişletici internet erişimi yok diyor ?

İki hafta kadar kullandım sorun yoktu bu hafta böyle yapmaya başladı internete girmiyor bunu takınca sebebi nedir ?
  10. Sinanbey

Anakarta 3 adet 2,5 Hdd nasıl takılır ?

Anakartımda iki adet sata girişi var ikiside dolu bir adet daha takmak istiyorum nasıl takabilirim Msi b450m vdh pro plus
  11. Sinanbey

Anakartta cpu ışığı yanıyor bazen ?

PC klavye mouse gidiyor ekran siyahlaşıyor kalıyor öyle oyunlarda falan ısı değerlerimde sorun yok
  12. Sinanbey

Tp link ac600 nano wifi bazen interneti çok yavaşlıyor ?

Bazen test yapıyorum download 35 mbit bazen yaıyorum 1 mbit ve ping yaşıyorum başka cihazlarımda sorun yok ısınıyor az derecede neden yavaşlıyor olabiliyor
  13. Sinanbey

144 fps Apexte takılma yaşıyorum?

Herkese merhaba apex legendste 144 fps alıyorum ama oyun içinde bir takılma oluyor lagda değil 60 ms pingim Sistemin Ryzen 5 1600 af Rx580 8 gb armor oc Msi b450m pro vdh plus Corsair 3000 mhz 2x8 ram 500 hdd 500 ssd
  14. Sinanbey

Hometech htbook 14b laptopum açılmıyor ?

Elimde iki tane var hiç açılmıyor adaptörü çalışıyor bataryaları birisinin 3.74 diğer laptoptaki boş sizce ne olabilir sorunu
  15. Sinanbey

Youtube video indirme yöntemi?

Arabama mp4 720p olarak atmam gerekiyor ama ummydende indiremiyorum artık varmı kolay bir yöntemi
  16. Sinanbey

Monitörde yırtılmalar oluyor ?

Samsung curved monitör kullanıyorum rdr 2 de 70 fps civarı fpsim var monitör 72 hz çıkabiliyor vsynci kapadığım zamanlar yırtılmalar oluyor fresynicde açık 110 fps aldığım oyunlarda bile oluyor Ryzen 5 1600 af Rx 580 8 gb armor msi 16 ram corsair 3000 hz 500 gb toshiba ssd
  17. Sinanbey

Masaüstü için en iyi wifi alıcısı hangisi?

Beyler tplin usb nano wireless aldım ama memnun kalmadım bazen çok hızlı çalışıyor bazende aşırı yavaşlıyor daha iyi alabileceğim bir şey varmı?
  18. Sinanbey

İnternetim eskiden hızlıydı şimdi yavaş?

Evde iki bilgisayarım var birinde kabloyla bağlanıyorum diğerinde wifi ile kabloyla bağlandığım gayet hızlı ama wifi tplink usb nano kullanıyorum daha önce çok hızlıydı ama son iki aydır bundan İnternete zor giriyorum ayarları sıfırladım ama olmadı çözüm önerisi olan varmı?
  19. Sinanbey

Bu internet değeriyle cod warzonda 996 ping almam normal mi ?

Arkadaşlar internetim coronadan öncede 50 indirme 4 mb upload alıyordum coronadan sebep düştü fakat coronadan öncede coronadan sonrada bu oyuna giremiyordum lagdan oynanmıyor var mı bi çözümü ?
  20. Sinanbey

Telefonumda İnternet hızlı pcde çok yavaş?

Tp link 150 mbit usb wireless kullanıyorum ama internetim acayip yavaş eskiden böyle değildi speed teste usb 10 mbit telefon 38 mbit alıyor neden olur bu?
Geri