Arama sonuçları: *

1. hellwinx23

Telefondan mobil veriyi pcye bağladım discorda giremiyorum

arkadaşlar normalde goodbyedpisiz discorda girebiliyorum nedenini bilmiyorum,fakat birkaç saat önce internet kesildi ve telefonu bağladım baktım discorda girmiyor ne yapabilirim biliyorsanız yardımcı olur musunuz
  2. hellwinx23

Usb format atıcam asusun önyükleme menüsü varmı

arkadaşlar şuan birisini izliyorum (bu aşamada usb belleği çıkarmanıza gerek yok çünkü biostan yapmadık msi in önyükleme menüsünü kullandık) diyor ben asus kullanıyorum asusun böyle önyükleme menüsü varmı yoksa biostan formatı nasıl yapacağımı anlatır mısınız
  3. hellwinx23

Steamdeki oyun dosyalarını harici diske atıp formatlasam gider mi

pc formatlayacağım oyunları tekrar ındırmeye üşenıyorum harici diske atsam oyun dosyalarını formatlayınca gider mi?
  4. hellwinx23

Bellek Bütünlüğü açınca uyumsuz sürücü falan diyor

Arkadaşlar bunları silmem falan mı lazım ne yapmam lazım yardım eder mısınız
  5. hellwinx23

Harddiske format atcam attıktan sonra c Diske windows geri yükleyebılıyormuyum

(Harddisk Harici) arkadaşlar harici harddiske format atacagım ama atınca c diskine geri atabilir miyim windowsu başlık için kötü yazıma kusura bakmayın yazıyı kısaltmam lazimdi
  6. hellwinx23

Biosta yanlıs bırseye bastıgım icin siyah ekranda kaldı

Arkadaşlar merhaba secure boot açmaya calısırken User mode falan dedi pk key alın falan dedi işte ben bios dan pk keyi buldum 0 falan yazıyordu çift tıkladım bırşey dedi yes dedim Reset without saving dedi yes dedim pc sıyah ekran oldu aç kapa yaptım duzelmedı
  7. hellwinx23

Bilgisayar eskisi gibi performans göstermiyor

Arkadaşlar merhaba bilgisayarı tam olarak ne zaman aldım bilmiyorum ama tahmini olarak 2020 haziran ayında almıştım o zamandan bu zamana ekran kartı rx550 vardı amd radeon 6700 ile değiştim işte performans güzeldi son 2 3 4 haftadır gerçekten çok büyük fps droplar yaşıyorum lolde bile fps drop...
  8. hellwinx23

amd radeon software kayıt ve görüntü tekrarı alınmıyor

arkadaşlar video kaydı ve görüntü tekrarı almıyor yardım eder misiniz bir hata falanda vermiyor mouse imlecinin yanında yükleniyo çıkıyo gidiyo sonra kayıt ve görüntü tekrarı almıyor önceden alınıyordu ama sürümden dolayı mı bilmiyorum
  9. hellwinx23

bilgisayarımdan eski performansı alamıyorum

arkadaşlar lol oynuyorum önceden 150-200 fps alırken şimdi 60 fps alıyorum sonra 20-15 e düşüyor neden yani bu olay anlamadım B450m anakart 16gb ram rx550 4gb amd ryzen 5 3600
  10. hellwinx23

Opera Gx Adblock Açınca Böyle Oluyor Ne Yapmam lazım

Böyle Oluyor Youtubede Açınca Video Oynatılmıyor Ne Yapmam Lazım
  11. hellwinx23

tlauncher try to update the video card drivers hatası çözümü nedir

ne yapmalıyım ekran kartı driverim güncel amd rx 550 4gb kullanıyorum ve en son sürüm de yardım edin
  12. hellwinx23

Pc de ı , ş gibi harfler gözükmüyor ne yapmalıyım

bakın mesela tlauncher indiriyorum ı,ş,i gibi hafleri göstermiyor ne yapmam lazım
  13. hellwinx23

opera gx reklam engelleyici açınca site bozuluyor kapamam gerekiyor

Youtubeye fln girince internet bağlantınız yok diyor falan ne yapmam gerekiyor yani bişey izlemek için yada bi siteye girince birşeyi okumam için kapatmam gerekiyor ama ben kapatmak istemiyorum ne yapmam lazım
  14. hellwinx23

masaüstü pc jbl 500bt bağlayınca sesde olması gerekirken diğer cihazda

Arkadaşlar Sesde Olması Lazımken Diğer Cihazlara Gidiyor Bende Bağlıyamıyorum Ne Yapmam Lazım Yardim Edin Lütfen
  15. hellwinx23

Amd Softwarede Ekran Rengini Ayarlıyorum Değişmiyor

Hiçbirşey Değişmiyor Yapınca
  16. hellwinx23

Radeon Software "Korumalı İçerik Nedeniyle Devre Dışı"

Önceden Video Çekerken Hiçbir Sorun Olmuyordu Ama Artık Korumalı İçerik Nedeniyle Devre Dışı Diyor Ne Yapmam gerek
  17. hellwinx23

Masaüstüne Girerken ekran gri oluyor ekran kartı rx550

şöyle bir şey oluyor biliyorsanız yardım pls
  18. hellwinx23

Windows Arama Yerine Windows Güvenliği Veya Virüs Yazıyorum Girmiyor

Arkadaşlar Windows Güvenliği Veya Virüs Yazıyorum Buraya atıyor Ne Yapabilirim
  19. hellwinx23

Windows 10 Virüs Menüsüne Girmiyor

Arkadaşlar Virüs Diye Aratıyorum Enterliyorum Buraya geliyor hep ne yapacağım
  20. hellwinx23

Yeni Pc Aldım Nasıl??

Yeni Bir Pc Aldım İçindeki Malzemeler Bu İşlemci : Ryzen 5 3600 Anakart : B450 Ekran Kartı : Rx550 4 GB Ram : 16 Gb Ram Başka bir şey Yok Yani Unuttuğum Şeyler Varsa Sorabilirsiniz [Bilgisayarım Nasıl]
Geri