Arama sonuçları: *

1. Emre Zengin

Lenovo 3000 G530 2008 Model Laptop JD 240 SSD uyumluluk sorunu çıkarır mı?

Merhaba arkadaşlar evde 14 yıllık Lenovo 3000 G530 modelli bir laptop var. Ben kasamdaki James Donkey 240 GB'lık SSD'yi söküp buna taksam bir problem yaşar mıyım? Kasa da verdiği hızları aynı olarak gene alır mıyım? Giriş yeri 2.5 inç gibi duruyor. Bu HDD'yi de kasaya takmayı düşünüyorum.
  2. Emre Zengin

Çözüldü✓ Amd Ekran Kartı Çökme Sorunu ve Çözümü

Merhaba arkadaşlar son 2 haftaya kadar AMD'nin hangi sürücüsü kullanırsam kullanayım hep driver çöküyordu. O yüzden 20.11.2 sürücüsünü sıkıntısız kullanıyordum. O zamanlar kullandığım ayarlar: Ram: a-XMP 2, Bios Sürümü 7C52v3C' dü, chipset en son sürücü kuruluydu. Amd ekran kartı sürücüsü her...
  3. Emre Zengin

Mavi Ekran Bilgisayar açılırken mavi ekran verdi

Merhaba arkadaşlar bilgisayarım az önce mavi ekran verdi. Dosyaya baktığımda 6 gün önce 1 tane daha vermiş. Sistem: İşlemci: AMD Ryzen 5 3400G. Anakart: MSI B450M-A PRO Max RAM: 16 GB RAM DDR4 8X2. SSD: Patriot 240GB ve James Donkey 240 gb 24531 olan bugün verdiği...
  4. Emre Zengin

Touchpad sağ click çalışmıyor ve şifre sıfırlama nasıl yapabilirim?

Merhaba arkadaşlar laptobumu uzun zamandır kullanmıyorum benim kardeşim 😤 buna şifre koymuş ve unutmuş artı touchpadin sağ click tuşu çalışmıyor takılı kalmış gibi. Ne yapabilirim?
  5. Emre Zengin

Mavi Ekran Ekran kartı çökmesi ve ardından mavi ekran hatası

Sistemim: AMD Ryzen 5 Pro 3400G MSI B450M-A PRO Max Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Patriot Burst 240GB + James Donkey 240GB Gamepower GP-500 500W https://www.mediafire.com/file/f177itiqg14m8nv/Mavi_Ekran_22.01.2022.rar/file Merhaba arkadaşlar 40 gün oyun...
  6. Emre Zengin

MSI B450M-A Pro Max beta BIOS'u stabil mi?

Merhaba, yaklaşık 3 ay önce Windows 11 kullanıyordum ve CS:GO vb. oyunlarda FPS 80'i geçmiyordu. (normalde ortalama 150 alıyordum). Sonra Windows 10'a geri döndüm. Şimdi tekrar geçmek istiyorum ama başta BIOS'u güncellemek istedim.(Windows 11 desteğiyle gelmiş.) 7C52V3D2(beta version) sürümüne...
  7. Emre Zengin

Çözüldü✓ Bilgisayar tepki vermiyor

Merhaba arkadaşlar dün gece 1.30 da minecraft oyun oynarken AMD software çöktü ama bu kez çöktüğünde yeşil yeşil nokta olarak çökmüştü. Bu ilk kez oldu. DDU ile silip yeniden yükledim. 1 saat önce gene minecraft oynarken gene aynısı oldu yeşil yeşil noktalar çıktı, gene ddu ile silip yükledim...
  8. Emre Zengin

Otomatik yeni güç seçeneği geldi.

Merhaba arkadaşlar bugün az önce güç seçeneklerimde gezinirken, nihai performans modu gelmiş nerden geldiğini bilmiyorum 4 gün önce böyle bir şey yoktu. Amd 21.8.2 kullanıyorum çat bir anda driver çöküyor. Nihai de çözülme olasılığı var mıdır?
  9. Emre Zengin

Bilgisayardan arada yanık kokusu gelmesi

Merhaba arkadaşlar bilgisayarımdan arada sırada yanık kokusu geliyor, 1 ay önce patriot ssd aldım onu taktıktan sonra kasanın ön ledleri her gün bilgisayar açıkken aniden sönüyor ve bu boştaki kabloların önemli bir işlevi var mı yardımcı olurmusunuz? İşlemcim: AMD Ryzen 5 Pro 3400G Anakart: MSI...
  10. Emre Zengin

Amd Ryzen Master Drive V17 Nedenli Sistem Çökmesi

Merhaba arkadaşlar bilgisayarım oyun oynarken çat diye 5 saniye donup reset atıyor. Olay günlüğüne baktığımda bu hatayı veriyor. Minidump dosyası da oluşmuyor. Bu hatayı nasıl çözebilirim? Bugün 3 tane farklı chipset driverı denedim hepsinde oldu. İşlemcim: AMD Ryzen 5 Pro 3400G. Anakart: MSI...
  11. Emre Zengin

THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER mavi ekran hatası

Merhaba arkadaşlar. CS:GO oynuyordum, maçın ortasında çat diye mavi ekran verdi. Neden kaynaklı olabilir? İşlemci: AMD Ryzen 5 3400G. Anakart: MSI B450M-A PRO Max RAM: 16 GB RAM DDR4 8X2. SSD: James Donkey 240GB HDD: WD 250GB.
  12. Emre Zengin

Görüntünün bir anda hata verip ardından beyaz olması

Merhaba arkadaşlar yeni masaüstü sistem aldım tüm ayarları yaptım. Cumartesi günü böyle oldu bide bugün şimdi böyle oldu. Dönüştürücü kaynaklı olabilir mi?
  13. Emre Zengin

Bilgisayar hiç güç vermiyor.

Merhaba arkadaşlar, bugün incehesaptan bilgisayarım geldi. Başta güç veriyordu ışıkları filan yanıyordu ama görüntü gelmiyordu şimdi ise babam uğraşırken komple halletti. Bilgisayar hiç güç vermiyor napabilirim?
  14. Emre Zengin

Monitöre görüntü gelmiyor

Merhaba arkadaşlar incehesaptan şu sistemi aldım, bugün eve geldi. Bir türlü görüntü alamıyorum. Ne yapabilirim?
Geri