Arama sonuçları: *

1. H

Hoparlörden Gelen Cızırtı

Arkadaşlar bileniniz varsa bi yardımcı olsunya. Mikado md-505 5+1 ses sitemim var. Yeni aldığım bilgisayarın özellikleri iyi 1660 super ekran kartım var. Sorun şu PSU 50 derece olduğunda hoparlörün sesi çok kısılıyor ve çok cızırtı yapıyor. Yeni hoparlör alsam ondada aynısı olsa parama yazık...
  2. H

165 Hz Monitörde Titireme Sorunu Hakkında! Video Eklendi

Arkadaşlar merhabalar, Son 1 aydır videoda görüldüğü gibi ekranın alt kısmında titreme yapıyor ve 10-15 dakika sonra yavaş yavaş düzeliyor. Yenileme hızını 144 Hz yaptığımda broblem olmuyor ama 165 Hz yaptığımda titriyor bunun çözümünü bilen var mı?
  3. H

Pc Oyun Açınca Ses Sisteminden Cızırtı Gelmeye Başlıyor

Merhaba arkadaşlar 5+1 ses sitemim var bugüne kadar hiçbir sıkıntım yoktu ama ZULA oyununu açtığım zaman ses kısılıyor ve cızırtı yapıyor. Fişi çekip takıyorum düzeliyor normal film izlerken internette gezerken seste sorun olmuyor ama nedense zula oyununu açtığım zaman ses allak bullak oluyor...
  4. H

Bios İşlemci Fan Hız Ayarı Kaç Olmalı

Arkadaşlar pc yeni aldım fakat işlemci fanı çok ses çıkarıyor biostan %90 falan yaptım halen aynı %70 e getirsem bi sorun olur mu? ya da bilgisayarımda kasılmalar olur mu? oyun oynamıyoroum sadece zula oyunu oynuyorum o da çok kasmıyor ekran kartımı.
  5. H

Bilgisayarım Monitörümü Tanımıyor

Arkadaşlar bir kaç videoya baktım Aygıt Yöneticisinde monitörün ismi yazılı mesela philips. Ben kendi aygıt yöneticisinden baktım Genel Pnp Monitör yazıyor. Kullandığım monitörün markası Acer Nitro RG271P bu yazması gerekmiyor mu
  6. H

Oyunlarda Dalgalanma Sorunu

Selam arkadaşlar uzun zamandır zula oynuyorum son 1 haftadır oyunda çok dalgalanma oluyor hareket ettiğimde. Ekran kartında yapmadığım ayar kalmadı, oyun içinde sycv gibir özellik var aç/kapa yapmama rağmen hala devam ediyor. Bu lanet şeyin çözümünü bilen lütfen yardım etsin yoksa oyundan...
  7. H

Çözüldü✓ HDM kablosu Hakkında

Akadaşlar pc aldımda dp kablosunun yanınd birde hdm kablosu vardı kasa ve monitöre bağladığımda 165 hz alıyordum şimdi farkettim hdm kablosunu çıkarttım değişen bir şey olmadı ekran var ve 165 hz alıyorum. Bu hdm kablosu ne işe yarıyor pc takılması zorunlu mu
Geri