Arama sonuçları: *

1. Furkan Yurtlu

masaüstü Arkaplan siliniyor kendiliğinden

Arkadaşlar iki gün önce bir güncelleme yaptım sonra bilgisayarı açınca arkaplan bir anda gitti geri aynı resmi koydum sonra resmi sildim yenile yapınca gidiyor siyah oluyor sonra masaüstü uygulamalarının üstüne gelince arka plan yavas yavas yükleniyor driverler güncel daha önceden yoktu bi anda...
  2. Furkan Yurtlu

Çözüldü✓ Fare imlecini takip eden mavi çizgi arızadı

Uzakta olduğum için kardeşim arayıp söyledi acaba sorun ne olabilir videoyu ek e bırakıcam mouse imlecini nereye oynatsa orada o çizgi oluyor
  3. Furkan Yurtlu

Fps Drop yiyorum yardım eder misiniz

arkadaşlar Abdullah abinin tavsiye ettiği nitro 5 i aldım 3070ti ekran kartı 6800h işlemci 32 gb 4800mhz ram var csgo da drop yiyorum konuşma tuşuna basınca neden olabilir yalnız ayrık gpu da kullanıyorum yoksa amd ekran kartını kullanınca 20 fps veriyor ve mecburi şarjda kullanmam lazım yoksa...
  4. Furkan Yurtlu

Airpod u nasıl şarj ederim ?

Arkadaşlar kutusu tamamen yok oldu kırıldı ezildi airpods kaç tı bilmiyorum hediye gelmişti şimdi kutusu yok nasıl şarj ederim 2 tane kulaklık kaldı elimde
  5. Furkan Yurtlu

Arkadaşlar bu dosya nedir bakarmısınız ?

Sabah bilgisayarda yoktu en son kardeşim bilgisayara oturdu oyun oynamıs derse girmis eve geldim bi dosya vardı adı DEBUG diye bu nedir içinde hata ayıklama falan diyor ekte bıraktım bakar yorumlarsanız sevinirim :D 1603895480 [1028/130958.275:ERROR:directory_reader_win.cc(43)] FindFirstFile...
  6. Furkan Yurtlu

Anakart performansa etkisi varmı ?

Arkadaşlar benim sistemim şu kısaca Msı gaming x 1080ti 11gb Ryzen 5 3600 2x8 3200mhz ram Anakart gigabyte ab350m-d3v arkadaşlar ben şimdi yakın zamanda 4 k monitör ve 3080 alıcağım onun için anakarta para kalmıyor şimdi anakartı değişmesem bi performans sorunu olurmu ? Fps kaybı falan ?
  7. Furkan Yurtlu

Mavi ekran hatası ! acil yardım

arkadaşlar sistemimde hiç mavi ekran hatası almazdım ilk defa bu gun şarkı dinlerken tak diye girdi ve ses sistemimden baya gürültülü ses cıktı vırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diye sonra Windows sorunla karsılastı falan dedi %100 tamamlandı dedi kapadım tekrar açtım niye böyle yaptı bişi anlamadım...
  8. Furkan Yurtlu

Sysmain nedir ?

sys main diye bişi vardı görev yoneticisinde disk kullanımını %100 yapıyordu sürekli bende kapattım sorun açarmı nedir bu tam ?
  9. Furkan Yurtlu

Nasıl İade Ederim ?

Arkadaşlar ubisoft dan atıyorum farcry 4-5 ikisini de aldım ama kafama yatmadı nasıl iade ederim geri neler yapmam gerekir ? yardım edebilirmisiniz
  10. Furkan Yurtlu

arkadaşlar tuşlar karıstı yardım edin !

arkadaslar sağ tarafdaki 4 8 2 6 ya basınca hareket ediyor bunu nasıl duzelticem onceden rakam yazdırıyodu suan bisi yazmıyo sag sol yukarı assagı yapıyor
  11. Furkan Yurtlu

ubisoft kandırdı mı ?

arkadaslar yayını izledim ne yapılması gerekiyosa yaptım ama düşmedi watch dogs2 ne oldu sizce ?
  12. Furkan Yurtlu

3700x vs 3800x vs 3900x

arkadaşlar youtubede sistemleri karşılaştırdım böyle ekran kartı 1080 Tİ 11GB aynı marka ram 2x8 3200 mhz cl 16 aynı marka anakart x570 hepsi aynı marka psu monitör kasa dizaynları aynı grafikleri mesala 1080 p de 3700 x cod mw de 130 fps veriyor 3800x 130fps veriyor 3900x 130 fps veriyor max...
  13. Furkan Yurtlu

Bu yüzde darboğaz sayılırmı ?

arkadaslar pc building de baktım da 1080 ti 11gb gibi bir karta ryzen 9 3900x %3,59 luk bir darboğaz gösteriyor bu darboğaz sayılırmı bi bakarmısınız
  14. Furkan Yurtlu

valorantdaki olan sorun yardım

arkadaşlar düne kadar bu sorun yoktu bugun bi maç atayım dedim valorantta neyse girdim oyuna ekran kartım msı gaming x 1080 ti 11gb işlemcim ryzen 5 3600 ram 8 2666mhz anakart gigabyte ab350m-d3v neyse girdim işte düne kadar bu sorun yoktu bugun az once ne pingim var ne bişi ekran kartım max 61...
  15. Furkan Yurtlu

Siyah ekran sorunu lütfen yardım !

arkadaşlar cok uzun sürmesede 2-3 saniyelik anlık böyle bi siyah ekran gelip gidio ne yapıcam önceden yoktu ekran kartı driverlerim full güncel
  16. Furkan Yurtlu

Fps sorunu yardım edermisiniz ?

Sistemim : Ekran kartı : msı gaming x 1080ti 11gb İşlemci : ryzen 5 3600 Ram : 8 gb 2666mhz hyperx Anakart : gigabyte ab350m-d3v Hdd : 500gb 7200 Psu : Fsp 700 watt +85 bronz Arkadaşlar 3 4 gün öncesine kadar miragede 380-500-600 aşşagısına düşmeyen pc bu 1 -2 gündür 300 fpslerde ne aşşagı ne...
  17. Furkan Yurtlu

Overclock yapıcagım bakarmısınız ?

Arkadaşlar oc yapıcagım yakın zamanda Sistemim Msı gaming x 1080ti 11gb ekran kartı Ryzen 5 3600 işlemci Msı b450tomahawk max anakart 2x8 3200mhz cl16 ram 700watt psu 85+ bronz Oc yapacagım 4.4 ghz veya daha fazlası da olabilir voltaj ayarını ne yapayım kaç fps etki eder 4.2 ye getirince...
  18. Furkan Yurtlu

Bilgisayarım açılmıyor sürekli reset atıyor

Arkadaşlar görev yöneticisinde windows gezgini yazıyordu bi görevi sonlandır dedim bi baktım her şey gitti ikide bir kendini kapatıp açıyo anlamadım yardım edermisiniz
  19. Furkan Yurtlu

Be değişmem gerekli Beklediğim performansı alamıyorum

Arkadaşlar sistemim Msı gaming x 1080ti 11gb Ryzen 5 3600 Gigabyte ab350m-d3v anakart 8gb 2666mhz ram 700watt 85+bronz psu 500gb hdd Var sistemim böyle ama cod da ekran kartı kullanımım 40 78 falanken bi anda 0 oluyor ama işlemcim 40 50 stabil çalışıyor sıcaklıklarda düşük işlemci 65-67...
  20. Furkan Yurtlu

Hadi bana anakart RAM ve SSD toplayalım

Arkadaşlar işlemcim ryzen 5 3600 ekran kartım msı gaming x 1080ti 11gb bana güzelinden fazla uçuk bi fiyat çıkmayacak şekilde bu parçalara uygun anakart ram ve ssd istiyorum yani cod warzoneyi rahat takılıp donmadan ekran kartını istedigi performansta çalıştıracak şeyler bulalım rica ediyorum :)
Top Bottom