Arama sonuçları: *

1. C

Ekrana görüntü gelmiyor

Arkadaşlar bugün bakmak için bilgisayarı açtım ancak sadece fanları önden temizledim. Ramleri çıkardım ve düzgünce taktığıma eminim ama ekrana görüntü gelmiyor işlemci fanı bir tık tozlanmış acaba ondan olabilir mi ancak normalde açılıyordu lütfen yardım edin
  2. C

Arkadaşlar bilgisayarım açılmıyor

Arkadaşlar dün kapattığımda bilgisayarı süpürgenin en düşük ayarında süpürdüm çok Narince ekran kartının üstünü dokunarak sildim hiçbir yere zarar vermedim demin bilgisayarı açmaya çalıştım kasa ışıkları yanıyor fanlar dönüyor ama monitörde no video input enter sleep mode diyor ne yapacağım daha...
  3. C

Sistemim ısınmıyor!

Arkadaşlar Allah rızası için kafayı yiycem 2 saat cs atıyoreum 45/ geçmiyor cpu 4 saattir gta 5 atıyorum ekran kartı 35 derece sistemi geleli 2 hafta oldu hemen hemen ekran kartı fanlari bir kere bile dönmedi neden dönmüyor acaba ve gtada ufak bir kasma hissetttim oyun içinde acaba tasarruf...
  4. C

pubg mobile ısınma ve hızlı şarj tükenmesi sorunu

beyler ben telefondan pubg mobıle oynuyorumbeyler mesela 70teyken başlıyorum 2 saat sonra 30 oluyor aqa bence sıkıntı var bide telefon çok olmasada ısınıyor benim için şarj önemli sizce nasıl şarjını daha uzun kullandırabilirim telefonun özellikleri
  5. C

Epic Ganes başlangıç siyah ekran çözümü

arkadaşlar bende bu gta 5 için yükledin epic games i sonra bir baktım siyah ekranda kalıyor sildim tekrar yükledim iyne aynı sonra biraz araştırdım ve çözüldü bende 1. yol epic games launcher a sağ tıklayığ özellikler diyoruz sonra uyumlulğa tıklayıp yüksek dpı ayarıyla başalayanı açıoyoruz. 2...
  6. C

ÇÖZÜLDÜ Laptobum bozuldu

Arkadaşlar laptobu açtım siyah ekran geldi reboot your system falan F1 e baş f5 e baş dedi F1 e bastım aynı şey çıktı tabi bu. Arada her bastığımda dudüt diyo f5 e bastım sonra esc ye bas abort testing dedi şimdi de karşıma bu çıktı napıcam Yardım edin elimde bi tek bu var pcyi Eylül'de alcam
Geri