Arama sonuçları: *

1. DarkWind

Sistemimde darboğazmı var ?

sistem imzada ekran kartı tam kullanımıyor anlayamadım
  2. DarkWind

Yıllardır çözemediğim çift monitör yük altında git gel sorunu

kablolar dönüştürücüler hepsi tek başına çalışıyor ama oyuna girince çift monitör sapıtıyor ekran gidiyor geliyor bazen gelmiyorum kullanamıyorum hiçbir şekilde monitörler aşşağıda ana monitör samsung s22c150 1920x1080 60 hz yan monitör lg flatron L1753S 60,020 hz sistem detayı aşşağıda
  3. DarkWind

Bilgisayarıma ssd ekledikten sonra açılmama sorunu

bilgisayarımda 120 gb ssd vardı 240 daha ekledim eskisini sökmeden format attım eski ssdyi çıkarınca yeni ssd açmıyor nasıl çözebilirim 1703180719 Efi düzeltme vs duydum nasıl olucak o bilgiler önemli
  4. DarkWind

Macbook pro Apple kimliğine girmiyor

Cihaz formatlama ekranında Apple ID soruyor ama girdiğimde kabul etmiyor hiç mac kullanmadım çok bilmiyorum
  5. DarkWind

bilgisayar tek seferde açılmıyor

işlemci i5 3470 psu fsp 500 w gpu rx 570 8 gb ram ssd + hdd bilgisayarı açıyorum windows yüklendikten sonra siyah ekranda kalıyor klavye pasif oluyor sonra yeniden başlatıyorum(reset tuşu ile) bu seferde amd driveri bazen çalışıyor bazen çalışmıyor anlamadım yardım edermisiniz
  6. DarkWind

rx 570 i5 3470 valorant fps yüksek ama görüntü 30 fps gibi

sorunu anlayamadım gigabayte gtx 560 ti ile olmuyor r7 265 ile oluyor rx 570 ile de oluyor hepsinde aynı sistemde test ettim anlayamadım bir türlü valorantta oluyo ekran gecikmeli gibi oluyor çözemedim bir türlü fps sabitleme vs. denedim
  7. DarkWind

PC sürekli drop sorunu

i5 3470 8gb dual ram gtx 660 windforce oyunlarda çok drop giriyor işlemci 65 max ekran kartı 55 max sebep ne olabilir 1682160931 her oyunda oluyor
  8. DarkWind

bu flasla bios güncellenirmi

flaşı 2 ye böldüm biri exfat öbürü fat 32 fat 32 ye bios dosyası indirsem bios güncellenirmi
  9. DarkWind

Gta 5 bus simulatör çalışmıyor

oyunu oynarken yolcular binmiyor buga giriyor ne yapmalıyım
  10. DarkWind

Bilgisayar ekrana kararıyor

oyun oynarken ekran gelip gelip gidiyor alt tab atınca (oyundayken) ekran gidip geliyor sebebi ne olabilir i5 3470 4+4 8gb ram r7 265 2gb 550v power
  11. DarkWind

Pc windows yukleniyorda kaliyor

Bilgisayara ekran kartı aldım eski ekran kartımın driverini sildim taktığımda windows yükleniyor ekrani geçince şifre girme yerine gelmeden siyah ekranda kalıyor satıcı dvidan bağla dedi birsey değişmedi ne yapmalıyım 2 tane Windowsda denedim Güvenli moda geliyor ekran Eski ekran karti Asus hd...
  12. DarkWind

Ekran kartı fanı aniden hızlanıyor

ekran kartı fanı derece normalken bile ile çok hızlanıyor bir anda oluyor bir an ses yükseliyor sonra kısılıyor asus hd7850 1gb 256 bit bu yük altındayken oluyor
  13. DarkWind

eski pc format atılmıyor

evde eski bir pc vardı usb ile windows 7 yükleme çalıştım ama formata girmeden hata verdi ne yapmalıyım
  14. DarkWind

driver silinmiyor .

driver kurdum geri silemedim ne yapmalıyım
  15. DarkWind

Direksiyon setini her oyunda çalıştırma

microsoft sidewinder precision racing wheel driver ets 2 assetto corsa falan çalışıyor the long drivede oyun görmüyor ne yapmalıyım
  16. DarkWind

Direksiyon ayarını nasıl yapıcam

sağa çevirince sağa doğru normal bir şekilde dönüyor ama solda öyle olmuyor ne yapmalıyım dönmüyor
  17. DarkWind

Mavi Ekran Windows Format atılmıyor

pc format atılmıyor ddr2 core quad sistem mavi ekran veriyor yada windows dosyaları bulamadı diyor ramleri tek tek denedim sonuç aynı bios sıfırladım bişey değişmedi
  18. DarkWind

Bu Ses Kartı alınır mı?

ses kartım bozuldu forumdan cevap gelmedi ben ses kartı alıcam bunu alayımmı https://www.trendyol.com/wozlo/4-1-pci-ses-karti-sound-pro-ht8738am-pci-cmi8738-p-93717238?boutiqueId=61&merchantId=227647 Anakart ASRock n68c-gs fx uyumlu mu?
  19. DarkWind

ses kartı çalışmıyor

her aldığım pc böyle oluyor bıktım pcnin ses driverleri yüklü ama ses yok yardım lazım
  20. DarkWind

Ses kartı bozuldu öneri lazım

Pc nin ses kartı bozuldu sürücü olmasına rağmen ses yok bunu alsam iyi olurmu https://www.pttavm.com/7.1-7-kanal-mikrofon-destekli-cift-girisli-cevirici-usb-ses-karti-p-112629971
Top Bottom