Arama sonuçları: *

1. H

Beyler Niye İndirimler Bu kadar Az?

Geçen senelere kıyasla indirimlerde bir düşüşlük seziyorum yada sayfada paylaşım az oluyor veya ben gözden kaçırıyorum, değerli yorumlarınızı bekliyorum.
  2. H

Beyler toplanın!! Asıl indirimler 11.11 de mi gelir?

Para tutacağım ona göre kenarda geçen senelerden deneyimi olan varsa paylaşabilir mi? Malum Türkiyedeyiz parayı en doğru şekilde değerlendirmek için 11.11 i beklemek mantıklı mı?
  3. H

Asus Rog Ally Monitöre Bağlamak!

Arkadaşlar bu iki ürünüde satın aldım da sizce hangisi daha mantıklı emin olamadım, bir bilgimde yok, nette detaylı videoda bulamadım hangisi daha iyi olur sizce?
  4. H

5500 TL ile pc toplamak mümkün mü?

Beyler elimde ryzen 5 3600x var ve 550w corsair psu var sorunsuzlar... ikinci el parçalarla sistem toplamak mumkun mu? sahibinden de sorunsuz anakart goremedım ucuz en düsüğü 2000tl. ekran kartı 1050ti alsam 1500, ramleri 1000den alsam ki alamam muhtemek 1200 dedim. ssd 700-1000tl dedim, işlemci...
  5. H

Ekran Kartı Sattım Fakat Sorunlu Olduğu Söyleniyor

beyler ben 3060 ı sattım garantili kart param güvende ile adam bana böyle bir mesaj gönderdi bunu birisine test ettirmiş.. bu hangi oyun bilen var mı 54 fps vermesi sorunmuş da çok yüklenilmişş karta da flan fistan 5 aylık karta nasıl çok yüklenebilirim la kendim oynadım.
  6. H

Fc 24 bu sistemde drop giriyor!

6700xt ve ryzen 7 5700x var... başka hiç bir oyunda olmazken fifada böyle sorun var.... ekran kartı güncelledim pc güncel ama sebebini anlayamadım çıldırmak üzereyim. Nedeni nedir?
  7. H

İkinci El Bu Sistemin Ederi Nedir? Ryzen 7 5700x ve 6700xt

Her parçanın garantisi vardir. Hepsi 2 sene garantilidir. Hepsinin kutusu mevcuttur. Kasa minnak üste 120mm kadar sivi soğutucu takılabiliyor olmasi lazım PARÇALAR: **Ryzen 7 5700X **8x2 16 gb ram **512 gb m2 kingston ssd **Asrock b550m anakart **Thermalright Assassin X 120 Refined Se...
  8. H

Reset tuşuyla rgb kontrolcüsü ayarlayamadım!!

Beyler yeni kasa aldım da bunun fanlar normalde renk degıstırıyor yorumlara baktım harbı degıstırıyor ama ben beceremedım reset tusundan degıstıgını dıle getırmısler ama ben reset swıtch'ı resete taktım pc reset atıyor bu swıtch ı nereye takmam lazım bu nalets fanların, renk degıstırmesı ıcın...
  9. H

Bu neden yapar? PC çalışmıyor video ekte.

Sistemi yeni topladım güç tuşu takmadım kasaya bağlamadan deneyeyim dedim çalıştıramiyorum tornavida ile dokununca tüm fanlar dönüp tekrar çalışmayı kesiyor saniyelik olay daha sonra tekrar deneyince olmuyor illa power elektrik kesip tekrar çalıştırmam gerekiyor yine aynı şey oluyor sistemi...
Geri