Arama sonuçları: *

1. Calidelly

Çözüldü✓ Minidump okuma, çözme problemler bitmiyor.

Arkadaşlar merhaba, ne yaparsam yapayım sorunlardan kurtulamıyorum, bütün 15 dakika içerisinde yediğim mavi ekranların minidump dosyaları rar olarak paylaşıldı yardımcı olursanız çok sevinirim delirmek üzereyim.. https://drive.google.com/file/d/1xTkDbpX6dmCIuSumtTb0Fkah2oQ9oqrs/view?usp=sharing
  2. Calidelly

Anlam veremediğim sorunlar serisi..

Merhabalar, şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.. Bilgisayarım da son bir aydır wattman hatası, oyunların kapanması ya da uygulamaların kapanması gibi sorunlar yaşamaya başladım sebebini bulamadığım.. Ramleri XMP açarak otomatik 3600 mhz e çektiğim de bilgisayar açıldığı gibi hiç bir işlem...
  3. Calidelly

OBS ve h265 hakkında

Merhabalar, konuyu baktım baktım tam olarak nereye açsam diye karar veremedim yanlış açtıysam düzeltirseniz sevinirim. Öncelikle bu yeni av1 encoderları ile ilgili araştırmalar yaparken bir video ile karşılaştım, obs 29. beta sürümü ile ilgili video izlerken amd encoderlarında gözüme çarpan bir...
  4. Calidelly

Yazıcı bilgisayarı görmüyor.

Arkadaşlar merhaba, hp laserjet m1212nf mfp yazıcı, sistemde sürekli usb bağlantı gidip gelmesi yaşamakta, sabit olarak görünmesine rağmen hep çevrim dışı olarak görünüyor. Sistemde daha önce düzgün çalışırken anakart ve işlemciyi değiştirdikten sonra yazıcıda böyle bir sorun oluştu, bunun...
  5. Calidelly

Yeni sistemin yayınlarda ki dehşet problemi.

Merhabalar, kafayı yemek üzereyim ve sizlere danışmak istiyorum.. Ryzen 5 5600X RX 6700 XT Ekran kartım var ve yayınlarda işlemciden de versem, ekran kartından da versem dehşet problemler yaşıyorum.. Bu sistemi alırken hiç bir sorun yaşamazsın denmişti ama ben eski sistemimde sıfır problem...
  6. Calidelly

Ryzen 5 5600X ve RX 6700 XT Fps sorunu

Arkadaşlar merhaba, az çok beni hatırlayanlar vardır. Geçen gün bu hazır sistem konusun da bilgi almıştım ama iki problemim var. Konuyu doğru yere açıp açmamak konusun da kararsız kaldım, yanlış yerdeyse moderatör arkadaşlar taşırsa sevinirim. Bu sistem ile valorantta 150 160 fps alıyorum bu...
Top Bottom