Arama sonuçları: *

1. CHADE GİGAD

rtx 4060 ile ryzen 9 5950x darboğaz yapar mı

arkadaşlar başlıkta bahsettiğim gibi bu 2 parça darboğaz yaparmı?
  2. CHADE GİGAD

Mavi Ekran Hatasın'dan Sonra ne Yapmalıyım

arkadaşlar itopyadan 2 hafta önce yeni bir sistem aldım bugun video izlerken durduk yere mavi ekran hatası verdi minidump dosyalarını okuttuktan sonra hatayı buldum bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı
  3. CHADE GİGAD

Yeni alınan sistemde fps düşüklüğü

Merhabalar geçen hafta itopyadan rtx 4060 8 gb ryzen 5 7500 2x16 GB 3600 MHz goodram ve msi 500 gb M2 ssd li bir sistem aldım eksik driverleri kurmama rağmen fps değerleri c's de şu şekilde yardımcı olurmusunuz bu düşüklüğün sebebi nedir gsync aktif değil.
  4. CHADE GİGAD

PC mavi ekran hatasi vermeye başladı

Arkadaşlar her zamanki gibi pc yi aştım oyuna girerken arkada Kaspersky etkileşim kodu istedi bende kaldirmak istedim kaldirirken mavi ekran hatasi verdi aynı şeyi 3 kere yaşadım yardımcı olur musunuz
  5. CHADE GİGAD

Bu sistem ne kadar eder?

Arkadaşlar kendi sistemini satıyorum ne kadar eder ölücü olmadan bilgili arkadaşlar ürünlerin güncel fiyatına göre söylerse sevinirim
  6. CHADE GİGAD

Bu Sistemi Ne Kadara Satabılırım

GTX 1650 İ5 9400f 8 GB hyperx 2666 mhz ram rampage sailor kasa H310M PRO anakart 480 gb sandisk A400 ssd asus 25 inch 165 hz vg259qr monitör philips 76 hz 21.5 inch monitör 900x400 ınca mousead logıtech g102 lıghtsync mouse km rx9 klavye
  7. CHADE GİGAD

pc durduk yere takılıyor

arkadaşlar oyun falan oynarken ya da başka programda ıken alt tab yapınca her şey olduğu gibi masaustunde ıken takılıyor mouse ımlecının etrafında 1 kere yuvarlak dönüyor ve öylece kalıyor restart atıyorum her seferınden problem ne olabılır?
  8. CHADE GİGAD

Bu fps değerini alabılırmıyım?

İ5 9400f GTX 1650 4 gb ve 8 gb 2666 mhz ram ıle valorantta 200 fps üstü alabılırmıyım yayın açsam yayın açıkken kaç alırım?
  9. CHADE GİGAD

Kasa Camından Kalem İzi Nasıl Çıkar?

Arkadaşlar gaza gelip pc nin camını CD kalemı ıle boyadım çok kötü bir görüntü oldu bu nasıl çıkar
  10. CHADE GİGAD

Ssd bozulmuş olabilir mi?

Arkadaşlar sabah PC de bişe fark ettim ssd ye kurulu olan masaüstünde bastığım hiç bir şey açılmıyor yenuden başlatmak istedim uyku modu kapatma yeniden başlatmaya hiç bir şekilde tiklanmiyordu bende power dan kapattım şuan açıyorum tuşa basınca ssd den 2 kere cikcik diye ses geliyor ve yükleme...
  11. CHADE GİGAD

Lütfen yardım edın neden bu kadar sıcak?

Arkadaşlar i5 9400f için snowman m200 aldım sabah monteledım ama monte ettıkten sonra anakartım 73 74 dereceye kadar çıkıyo bu neden oluyor lütfen yardımcı olun
  12. CHADE GİGAD

Fan montajından sonra anakart ısınıyor

Arkadaşlar snowman m200 aldım stok fan ile değiştim işlemcı de sıcaklık 10 derece falan fark ettı ama anakartım 72 derece oluyor bunun sebebi nedir?
  13. CHADE GİGAD

İnternetim parça bozukluğundan gitmiş olabilir mi?

Arkadaşlar dün pc min içini açıp temizlemistim ekran kartı,ram vb. Şeyleri söktüm temizledim ve tekrar yerine taktım şuanda PC yi açtım ve oyun oynarken veya İnternette iken bağlantı kopuyor 2 dk sonra geri geliyor ve bunlar olurken ev internetin de problem yok telefonda internet sürekli var...
  14. CHADE GİGAD

Windows11 sıfırlamak

arkadaşlar pc de win 11 yuklu pc yi sıfırlamak ıstıyorum ama wındowsun sılınmemesini istıyorum tarif edebılcek varmı 1638992153
  15. CHADE GİGAD

Win 11 den 10 a geri dönmek ıstıyorum

Arkadaşlar wın 11 i sabah yuklemiştim kullanırım, win 10 a geri dönmem diye windows.old klasörünü sildim birisi usb bellek olmadan wın 10 u nasıl yukleyeceğimi anlatabılırmı 1637447855 Bu şekilde Microsoft sitesi üzerinden win 10 kurulumu indirdim bu kurulum şeklinde herhangi bir usb bellek...
  16. CHADE GİGAD

Forza horizon 4 de karşılaştığım hata

Arkadaşlar PC yi win 11 yaptıktan sonra forza oynamak istedim ve oyuna girdiğimde bu hata ile karşılaştım bilgisayarım minimum sistem gereksinimleri karşılıyor fakat her girişimde karışma çıkıyor
  17. CHADE GİGAD

Valornat için değerlerim normal mi?

Arkadaşlar ekran kartım ve işlemci fotoğrafta var sıcaklık değerlerim ve fps im sisteme göre iyi mi??
  18. CHADE GİGAD

pc me yuklemedıgım halde bu oyun var

arkadaşlar efootbal oyunu bilgisayarımda fakat ben yuklemedım bu nasıl olmuş olabılır
  19. CHADE GİGAD

Win 11 i sildim fakat dosyaları duruyor

Arkadaşlar wın 11 yuklemiştim sevmedım win 10 a geri döndum c diskımde 140 gb boş yer vardı suan 69 gb yer var sanırsam win 11 in dosyaları kaldı onları nasıl sılebılırım
  20. CHADE GİGAD

Win 11 valoranta secure boot hatası

Win 11 u dün kurdum sorun yoktu fakat valoranta girince hata verdi bu hatayi vermemesi için secure boot u açmam lazımmış bios ta secure boot yok yardımcı olur musunuz
Top Bottom