Arama sonuçları: *

1. S

Kasa calisiyor ama ekrana goruntu gelmiyor

Arkadaşlar dün youtube'dan video izliyordum. Bi anda ekran kırmızı oldu ve bilgisayar kapandı. Kasa çalışmaya devam ediyordu bende düğmeden kapatıp geri açtım ama açılmadı... ram slotunu değiştirmiştim geri eski yerine aldım hiç çalışmıyor kafayı yiyeceğim ne yapabilirim yardıma ihtiyacım var?
  2. S

Pcm Kendi Kendine Kapanıyor

Arkadaşlar Bilgisayarım Oyun Oynarken Ve Bazen Direk Öylesine Direk Kapanıyor Reset Atmıyor Elimle Kasadan Kapatıp Açmadan Geri Açılmıyor Bu Konuda Bilginiz Varsa Yardımcı Olur Musunuz Bilgisayarımı Satmayı Düşünüyorum Ama Bu Haliyle Satışa Çıkaramam ilk başta işlemci olduğunu düşünüp...
  3. S

Mouse m le ilgili bir sorun yaşıyorum

Arkadaşlar Mouse m Rampage Hawker Sürücüleri vs Yüklü Fakat Son 1 Haftadır Misal Ses Kısma Yerine Geliyorum Kendi Kendine Sağa kayıyor ses kısmı mousle üstüne gelince ve sesi açıyor aynı şekilde internetteki video ve film izleme platformlarında da öyle ayarlar a giriyorum aşşağı kaydırıyor kendi...
  4. S

arkadaşlar excelin metrics diye bi dosyası var ve 55gb yer kaplıyor

arkadaşlar excelin metrics diye bi dosyası var ve 55gb yer kaplıyor bunu silsem ne olur ek dosyası olarak atıyorum acil bilgi verirseniz sevinirim
  5. S

Ekran Kartına Yük Binince Bilgisayar Kapanıyor

Ekran Kartından dır diye düşünüyorum Gta5 türü oyunları Oynadığımda Bilgisayar Kendini Kapatıyor Ama Şöyle Ekran İlk Başta Gri Oluyor Sonra Ekran Gidiyor Ama Kasa Açık Kalıyor Hiçbir Şekilde Çözüm Bulamadım Gerekli Firmaları Arasam Dahi Bunun Sorunu Nedir Ve Nasıl Çözebilirim Bilen Var Mıdır
Geri