Arama sonuçları: *

1. ozberk

MSI Biostan çıkamıyorum

Iyi günler arkadaşlar, Biostan f10 ile çıkamıyorum. Bilgisayarı yeniden başlattıyorum tekrar bios a giriyor. Şarteller attıktan sonra böyle oldu. Yardımcı olabilecek var mi 1683460153 Ayarlarım bu şekilde
  2. ozberk

Smart Access Memory Nasıl Aktif Edebilirim ?

SAM aktif etmek istiyorum ama internette araştırdığım kadara ile 6000 serisi ekran kartı B550 usttu anakart ve 5000 serisi işlemci gerekli yazıyor. Ama son güncellemeler ile 3000 serisi amd işlemciler de aktif edilebilicek deniliyor. 6700XT ekran kartı, B550 anakart ve 3600XT işlemci var aktif...
  3. ozberk

Üst Kapağından Ses Gelen Kasaya Nasıl Yalıtım Yapılabilir?

Iyi günler MEI Gungnir 100 kasa kullanıyorum. Kasanın ön ve üst kapaklari çıkabiliyor. Önde sorun olmuyor ama üst kapağı takınca fanlar hava üfledikce kapak titriyomus gibi ses geliyor. Kapağı soktuğum de ses kalmiyor. Kapağın üstüne hafif dokunuyum ses direk kesiliyor. Baya rahatsiz edici bi...
  4. ozberk

Amd SAM nasıl açabilirim ?

İyi günler amd tarafında sanırım 3600 işlemcilere de SAM desteği gelmiş. B550 Anakart RX6700XT Ekran kartı ve 3600XT işlemcim var ama SAM açamıyorum. Nasıl açabilirim ?
  5. ozberk

ALT+TAB yapınca GPU kullanımı %100 oluyor.

İyi günler, oyun oynarken bilgisayar fan açmıyor. Isınma olmadığı sürece ancak oyun açık bırakıp alt+tab yaptığım zaman GPU kullanımı %100 oluyor ve fanlar 3000rpm de dönüyor. Sebebi ne olabilir
  6. ozberk

FPS Drop Yiyorum Neden Olabilir

İmzadaki sistem mevcut ve fps 165 sabit oynuyorum valorantı, Ekran kartı kullanımı %15-20 arası, işlemci kullanımı % 65-70 ama fps drop yıyorum. ( 2k çözünürlükte )
  7. ozberk

Mystic Light ve Razer Synapse Kullanımı

İyi günler, başıkta yazdığım gibi mystic light ile bagladıgım ürünleri razey synapse ile kullanmak istiyorum. Razer uygulamasında çıkıyor ancak renk değişimi, mod değişimi vs gibi bir şey yapamıyorum. Bi kere değişti renk ama nasıl değişti anlayamadım. Bilgisi olan var mı acaba
  8. ozberk

EZ Debug LED GPU ışığı Beyaz Yanıyor

Başlıkta belirttiğim gibi ışık ara ara beyaz yanıyor ve görüntü gidiyo siyah ekran oluyor sebebi ne olabilir
  9. ozberk

AMD Ekran kartı sürücüsü çöktü HATASI

Bi arkadaşım bütün oyunlar da ekran karti sürücüsü güncel değil veya ekran karti sürücüsü çöktü gibi hata alıyor. Ya da ekteki hataları alıyor. Sadece valorantta hata almıyor. Onda da kendi hesabı dışında başka hesaba girdiğin de yine hataları alıyor sebebi ne olabilir ? Sistemi : XFX RX580...
  10. ozberk

Valorant dışında bütün oyunlarda hata alıyorum.

Bi arkadaşım yeni sistem dizdi. Sistem : Ryzen 5 3600 , XFX RX580 , Team Force 2x8 3600mhz , B450m S2h , Psu 550w BF5 , Star Wars , Pubg , Blazing Sail vs her oyun da farklı farklı hatalar veriyo kimisin de hata vermeden kapanıyo oyunlar. Valorantta hata almıyor onda da kendi hesabı dışın da...
  11. ozberk

Corsair Vengeance Ramler Dragon Center ile değiştiremiyorum

Başlıkta yazdığı gibi corsair ramleri dragon center görüyor ama renkleri değiştiremiyorum. iCUE'den değiştirebiliyorum. Sebebi ne olabilir
  12. ozberk

Ekran Kartı Bağlantı Sıcaklığı Sorunu

İmzada ki sisteme sahibim ve 1x msi stock fan yukar da 3x cooler master sickle flow fan onde sıvı sogutmaya pull-push durumun da sıvı sogutma var 2x cooler master fan ıle 3x msi stock fan var. Tuhaf bi şekil de valoranta girdiğim de EKRAN KARTI BAĞLANTI SICAKLIĞI 100 dereceye çıkıyor ama ekran...
  13. ozberk

Ramlerin RGBsi Mystick Light ile çalışmıyo

Fanlar, Ekran kartı, Ram, Klavye vs bütün rgblerimi kasamın rgb kontrolcüsüne baglayıp dragon centerdan kontrol ediyodum hepsini birden ramlerin rgbsi değiştiremez oldum. Corsair ramler İCUE den değişiyo ama dragon centerda ramler gözüküyo ama değişmiyo
  14. ozberk

Valorant Isı Sorunu Var

Sadece valorantta oluyor. Oyuna girdiğim de ekran kartı bağlantı noktası 110 dereceye çıkıyor. Başka oyunlar da 70 dereceyi geçmiyo neden olabilir ? Sistem : MSİ RX5700XT Gaming X , Ryzen 5 3600xt , MSİ B550 , Cooler Master 240 sogutma ve 10 tane fan var kasam da
  15. ozberk

Ram XMP açtım, Görüntü gelmiyo

2x8 3000mhz ram taktim. Biostan XMP yi açtım. Pc kapandı tekrar açtığım da görüntü alamaz oldum. Kasa çalışıyo ama monitöre görüntü gelmiyo. Sebebi ne olabilir.
Geri