Arama sonuçları: *

1. L

Screen Recorder Önerisi

Arkadaşlar merhabalar w10 için bir screen recorder arıyorum. Ekran kartım 6700xt. Fakat aradığım screen recorder geriye yönelik olmalı. Örneğin csde bir el aldım ace attım, bir tuşa tıklıyım ve son 2 dkyi vs. kaydetsin. Arkadaş geforce üzerinden buna benzer bir şey yapıyordu. Bunun gibi tek...
  2. L

Anakart satılırken dikkat edilmesi gerekenler

Arkadaşlar anakartım 1 yıldır boşta duruyor. Başka bir sisteme geçmiştim. Şimdi bu anakartı (b450m pro vdh max) bir arkadaşa satacağım. Fakat nedense içinde bir bilgim kalır mı vs. diye korktum. Buraya bir danışmak istedim. Herhangi bir şey yapmam gerekir mi? Şimdiden teşekkürler.
  3. L

W10 Telefonla Etkinleştirme

Arkadaşlar merhabalar lazımbana.comdan win10 pro kodu aldım. Kod geldi fakat üstüne şu videodakileri yapmam gerekiyormuş: Acaba bu telefonla etkinleştirmeyi yapsam bir sorun olur mu ? Bilgilerimi vs. çalabilirler mi ?
  4. L

Driverlar hakkında (Ekran kartı, chipset)

Merhabalar şu şekilde bir sistem alacağım; -Ryzen 5 5600X - Asus Tuf B550M- Plus -Rx 6700XT -Kingston A2000 -Cooler master mwe bronze 750W -2*8 3000mhz ram Arkadaşlar bu sistemi alacağım fakat bazı sorularım var sizlere bilen arkadaşlar hepsini cevaplarsa cidden çok sevinirim; 1- Sistem büyük...
  5. L

bilgisayar masaüstünde oluşan sorun

Arka planda şöyle bir sorun var nedeni nedir?
  6. L

Tunçmatik 5'li priz

Bunlardan hangisi daha iyidir? Daha fazla joule mü daha iyidir? Bir de almaya gerek var mı sizce? https://www.trendyol.com/tuncmatik/tsk6136-5-li-siyah-akim-korumali-priz-525-joule-p-41718366?boutiqueId=495592&merchantId=114385...
  7. L

Pc temizleme hakkında

Arkadaşlar bu videodaki gibi pcyi temizlesem bir sorun yaşar mıyım? Ekran kartını çıkarmalı mıyım? Ayrıca işlemcinin termal macununu değiştireceğim daha önce hiç kasayı açmadım pcciye toplattırtmıştım kasayı da sorun yaşar mıyım sizce nasıl sürülür vs videolarını izledim pcci toplarken de biraz...
  8. L

PCyi kapattıktan sonra fişten çekmek

Evet arkadaşlar birkaç gündür bu konu hakkında inanılmaz farklı birbiri ile ters düşen cevaplar gördüm. Bir pcyi kapattıktan sonra yani fanlar artık dönmeyi bırakıyor bilgisayarı kapat tuşuna basmışım zaten fişten çekmenin ve/veya psuyu kapatmanın zararı var mıdır?Ne olabilir bu zararı?Neden...
  9. L

Bilgisayar temizleme

Arkadaslar sorularimi tek tek cevaplarsaniz cok sevinirim gercekten :) 1-bilgisayar kasasi ekran karti fanlar vs ne kadarda bir temizlenmelidir? 2- termal macun ne kadarda bir degistirilmelidir? 3- Bu videodaki arkadasin temizleme stilinde bir sorun var midir?Asla sunu yapma vs diyeceginiz...
  10. L

işlemci-ekran kartı dereceleri

İşlemci r5 3600 msi core frozr s ile 3.7ghzde 10dakikada bu değerleri verdi.Normal midir? Ekran kartım rx 5700 mech gp oc furmarkta 10dakikada 76 dereceyi gördü 0x msaa 1920 1080de Değerlerimi yorumlayabilir msiniz? Ekran kartına undervolt yapmam gerekir mi=?
  11. L

Aşağıdaki MSI ürünlerinden hangisinde RGB var?

Arkadaşlar bu ekipmanların hangilerinde rgb vardır?Varsa açıyım dedim :) Msi b450m pro vdh max Msi rx 5700 mech gp oc Msi core frozr s
  12. L

işlemcinin aşırı ısınması

Merhabalar ryzen 5 3600 kullanıyorum yanında da hava soğutucu olarak msi core frozr s var occt ile 3dakikada yaptığım testte işlemci 89 dereceyi gördü acaba testi mi yanlış yapıyorum veya ne sorun olabilir bana çok yüksek geldi bu değer Cevaplarınızı bekliyorum...Teşeküürler.
  13. L

En iyi isi testleri

Arkadaslar islemci ve ekran kartimin sicakligini anlamak icin hangi testler en iyileridir Test sonuclarini kolayca anlayabilecegi testler onerirseniz iyi olur ve cok zamanimi almasin Tesekkurler
  14. L

Ekran kartı-işlemci yormak

Merhabalar arkadaşlar sonunda istediğim pcyi topladım çok mutluyum :) Ekran kartı ve işlemciyi yormak istiyorum Prime 95 ve furmark testi varmış sanırsam bu testleri kullansam sıcaklık değerleri iyi çalışıyorlar mı vb.durumları anlayabilir miyim=?Ayrıca harddisk ssdyi kontrol etmek için ne...
  15. L

masaüstü/laptop fark

Arkadaşlar mesela ekran kartı olarak 1660tı olsun hem masaüstünde hem de laptopda.Bu şekilde olursa masaüstündeki daha performanslı olarak mı çalışır.Öyleyse neden?
  16. L

kasayı bir yerden taşıma

Evet arkadaşlar kasayı bir yerdenbir yere taşırken dikkat etmem gereken bir şey var mıdır?Gçen bir yayında şöyle bir şey duydum: Kasanızı ekran kartı pci slotundayken taşırsanız sonrasında ekran kartıyla ilgili sorunlarla karşılarsınız dendi.Ne yapmam lazım doğru mudur bu=? Yani kasayı alt...
  17. L

bu sistem bu oyunu oynatır mı

Evil Within oyununu asus x556u laptopu oynatır mı=? özellikleri: 940mx 12gb ram i5 7200 işlemci
  18. L

hdmi-60hz

Hdmi ile 60hzden yüksek almak mümkün değil midir?
  19. L

Nasil montaj yapacagim

Evet arkadaslar sistemimi topladim kasam kaldi bir tek o da gelecek bu hafta icinde ekipmanlar hakkinda gayet iyi bilgim vardi ve guzel bir sistem dizdim diyebilirim fakat sistemin anakartinin montajindan tutun da o kadar kabloyu nereye bagliyacagima dair hicbir fikrim yok.Ne yapmam lazim...
  20. L

driver yükleme

Arkadaşlar merhaba ben yeni bir sistem topluyorum da topaldıktan sonra ne yapmam gerekiyor konusunda donanım arşivinin bir videosu dışında hiçbir fikrim yok.O videodan bayağı bir şey öğrendim fakat asıl sorum şu istemi topladım w10 yükledim ardından driverları yüklemem lazım sanırım bunun için...
Top Bottom