Arama sonuçları: *

1. Edward Norton

Çözüldü✓ Yardım bilgisayarım Aniden Kapandı Ve Açılmıyor

Merhabalar ogle saatlerimde kardesim oyun oynarken bilgisayar kapanıyor ve bir daha elektrik almıyor kasa ışıkları yanmıyor yüksek ihtimalle çok ısındıgını düşünüyorum sorun nerede hangi parçayı değiştirmem lazım?
  2. Edward Norton

Wattman sonrası driver silinmesi

Herkese merhaba, AMD RX6700 ekran kartına sahibim, W11 geçtikten sonra 3-4 günde bir WattMan hatası alıyorum. Çoğunda driver silinmiyor fakat bazen Radeon Software siliniyor, tekrardan kurulum yapıyorum. Fakat şu an yapmak istediğimde bu hatayı alıyorum, nasıl çözebilirim?
  3. Edward Norton

Pc ekran gitti sonrasında ekran kartını görmüyor

youtubedan video izliyordum bir anda ekran gitti sonrasında reset attım ve şu an radeon software yok sanırım driver silinmiş sizce sadece ekran kartının driveri mı yoktur yoksa hesini yükleyeyim mi
  4. Edward Norton

Furmark testi nasıl yapılır

Herkese Merhaba Sistemi yeni aldığım için teste sokmak istedim rx6700 ekran kartım var yaklaşık 30-35 dakika test yaptım sıcaklık max 58 oldu bir de skor olayı varmış ona nasıl bakacağım
  5. Edward Norton

Bilgisayar Değerlerimin Normal Olup olmadığına nasıl bakabilirim

Herkese Merhaba Sistemim geçen günlerde geldi sistem değerlerinin normal olup olmadığını nasıl test yapabilirim pek anlamıyorum
  6. Edward Norton

Windows 11 yükseltme sonrası driver gerekli mi

Herkese Merhaba Öğlen Konu açmıştım W11 geçilmeli midir diye 3 4 kişi geçilebilir yazdı şuan geçtim fakat sağ tık yapınca radeon gözükmüyor yani driver yüklemem gerekli mi
  7. Edward Norton

Bilgisayarım Formattan Sonra Aşırı Yavaşladı

Herkese Merhaba Yaklaşık 1 ay önce format attım ilk zamanlar anlamıştım yavaş olduğunu ayar yapılmadığında vs dedim kendimce ama şuan örnek olarak witcher 3 orta ayarlarda 30 35 fps alırken şu an ayarların olabildiği en düşük seviye de 10 12 fps alıyorum bir tane driver var güncellenmemiş onu...
  8. Edward Norton

Format Atacağım Yardım Lazım

Bilgisayarıma Format Atacağım elimde 1 adet usb var ve usb de dosyalarım falan filan var bu dosyaları silmeden içerisine W10 İSO atsam çalışır mı
  9. Edward Norton

Bilgisayarı Kapatmama Rağmen Çalışma süresi Sıfırlanmıyor

Herkese Merhaba Pc yi Hergün kapatatıp açmama rağmen 4 gündür açık görünüyor performansa herhangi bir zararı olur mu
  10. Edward Norton

Windows 10 Hizmetler Kısmındaki bir Program nasıl kapatılır

Herkese Merhaba Sistemim kötü oldugu için hizmetlerde windows update i kapatmadığım zaman mavı ekran yiyorum fakat her kapatıp açtığım zaman yeniden aktif oluyor Windows Update i Temelli olarak nasıl kapatabilirim
  11. Edward Norton

Windows Update Mavi ekran

Herkese Merhaba Uzun Süredir Yaşadığım bir sorunu çözmek istiyorum yaklaşık 1 yıl önce bilgisayarım her açılıştan 5 6 dakika sonra mavi ekran yiyordum birçok çözüm denedim ve buldum Hizmetler Kısmından Windows Update İ kapatmak Bunun nedeni nedir bilmiyorum Windows Update Açık oldugu zaman...
  12. Edward Norton

Şu driver ı güncellediğim zaman sorun cıkıyor

Herkese Merhaba Arkadaşlar windows 10 kullanıyorum Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı Adlı Driver'ı Güncellediğim zaman Pc Mavi ekran veriyor sonrasında pc donup kalıyor bu sorunu formattan sonra yaşamaya başladım sorunun çözümünü bilen varmı
  13. Edward Norton

Bilgisayar'ımın Bileşenlerini Nasıl Öğrenebilirim

Herkese Merhaba Uygun Konu mu bilmiyorum hemen soruma geceyim yukarıdada gördüğünüz gibi tek tek bileşenlerin adına bakmak istiyorum anakart işlemci falan
  14. Edward Norton

Ahk dosyası hotkey'ini nasıl değiştirebilirim

Herkese Merhaba Scroll um çalışmadıgı için internette bir ahk dosyası buldum her şey cok iyi calışıyor fakat otomatik olarak yön tuşlarıyla oluyor bunu mouse'un yanındaki ileri ve geri butonuna aktarmak istiyorum nasıl yapabilirim resimde verdim belki işe yarayabilir 1649981052 uygulamanın...
  15. Edward Norton

Mouse hızlı cevirince takılıyor

Herkese merhaba mouse'u yavaş cevirdigim zaman hiçbir sıkıntı yok fakat hızlı cevirdigim zaman dönmüyor bazen ise ben mouse u bıraksam bile kendisi dönmeye devam ediyor bu sorunun cözümünü bilen varsa yazsın lütfen
  16. Edward Norton

Windows 10 Yazıların yarısı gözükmüyor (ACİL)

Arkadaşlar bilgisayarımda hiçbir sorun yoktu kapattım açtığımda durum bu yaşayan veya bilen yardım edebilirmi
  17. Edward Norton

Windows 8.1 vs Windows 10 Hangisini Kullanmalıyım?

Öncelikle herkese merhaba bu sorum için uygun bir başlık bulamadım Teknik Sorunlar olarak belirttim neyse arkadaşlar sistemim orta derece oyunlarda fps olarak windows 8.1 mi Windows 10 mu daha iyi olur ve ikisinin arasında ne gibi bir farklar var söylerseniz sevinirim
Geri