Arama sonuçları: *

1. J

Excalibur g870 i5 12450H fps sorunu

Merhaba arkadaşlar, laptopumda sadece gta 5'te online oynarken fps'im acayip bir şekilde düşüyor bir türlü sorunu çözemedik, nvidia denetim masasında performans aldık her şeyi pil gücünüde peformansa aldık grafik ayarlarınıda en düşüğe aldık herhangi bir değişim yok, ekran kartı kullanımıda baya...
  2. J

Bilgisayarımda teknik bir sorun var yardımcı olabilir misiniz?

Son zamanlarda fps düşüşleri fark ettim anakarttan olabileceğini düşünüyorum, Örneğin Euro Truck Simulator 2'de ekran kartı normal bir şekilde %100 kullanıyor ama işlemcim garip bir şekilde %20'lerde kullanıyor oyunu full grafikte oynuyorum arada dropta giriyor sebebini anlamadım diğer...
  3. J

Passmark'te compute test yaparken ekran kartından ses gelmesi

Arkadaşlar compute test'i yaptığımda renkli kısımda ekrandaki görselin animasyon ritmine uyarak pc'den ses geliyor bu bir sorun mu?
  4. J

FPS Düşüşü yaşıyorum

Arkadaşlar merhaba sistemin ekran kartını söküp geri takmıştım ondan sonra olduysa ne oldu bütün oyunlarda fps'im düştü ekran kartının driverini sildim eski sürüm yükledim olmadı bios'u güncelledim olmadı diski temizledim olmadı gereksiz bir şekilde fps düşüşü var vatan bilgisayara gittik...
  5. J

Oyunda ekran kartımın yarısını kullanılıyor

Beyler merhaba ben microsoft flight simulatör oynuyorum ve ekran kartımı bilerek kullanmıyor %30 %40'ları kullanıyor ve sadece bu oyunda oluyor 30 40 fpslerde takılı kalıyor sorun nedir sizce EKRAN KARTI RTX 3070 İŞLEMCİ İ5 12400F RAM (2X16) 32GB
  6. J

Fivemde FPS Drop alıyorum

i5 12400F RTX 3070 1 TB M.2 SSD 32 GB RAM Sistemim bu ama fivemde drop yiyor, işlemciden şüphelenip passmark puanı yaptım sitede 19691 yazıyor ben yaptığımda 19429 verdi sorun neden olabilir yardımcı olabilir misiniz? (SİSTEM 5 6 GÜNLÜK)
Geri