Arama sonuçları: *

1. E

Disk kullanımı sorunu

Arkadaşlar öncelikle 2 sorum var steamda bir indirme yaparken disk kullanımım 2 mb civarındayken bu oyuna girince 15-20 lere çıkıyor bunu oyun oynamazken nasıl aynı seviyelere çıkartabilirim birde indirmeyi yaparken internet kullanımı aniden 0 mb oluyor bunları nasıl çözebilirim?
  2. E

Anakarttan Bip Sesi Geliyor

Bilgisayarda cs açılırken anakart bir anda bip bip diye hiç durmadan öttü güç düğmesine basılı tutarak kapattım açtığımda öyle bir şey olmadı sizce sorun nerde?
  3. E

Sistemim Bir Anda Kasmaya Başladı

1 hafta öncesine kadar discord ve ets tarzı oyunlar oynarken çok fazla donmayan bilgisayarım bu hafta discord açıkken klasörü bile açamıycak düzeye geldi oyunlarda çok fazla fps drop oluyor roblox bile 20 fpslerde takılıyor sizce neden böyle olmuştur hiç güncelleme almadı windows İşlemci:İntel...
  4. E

Ram yada anakart sorunu

Ne olduğunu yada neyden kaynaklandığını bilmediğim bir sorunum var. Bilgisayarım oyunun içerisindeyken bir anda donup kalıyor ve bir daha kendine gelmiyor. Güç düğmesine basınca kapanmıyor bende mecburen güç düğmesine basılı tutuyorum ve kapatıyorum fakat tekrar açmaya çalıştığımda ekrana...
  5. E

11 yıllık pcnin gta testi

11 yıllık bilgisayara sahibim ama gta 5 oynadığım zaman 25-30 fpslerde oynayabiliyorum fakat arkadaşlarla ets girdiğim zaman 15 fps ten yukarı çıkmıyor bu nasıl oluyor önerebileceğiniz bir şey var mıdır?
Geri