Arama sonuçları: *

1. Z

Internete bağlanamıyorum

bilgisayarı ilk açışımda hiç bir zaman internete bağlanamıyorum kapat aç yapıyorum bazen 2. bazen de 3. açışımda bağlanıyor pc kablolu bu arada internet bağlantım
  2. Z

Usb 3.0 girişi !!!!!

kasada 2 tane usb 3.0 girişi var ancak bendeki ekipmanlar usb 3 değil usb 3 den usb 2.0 döndüren bir şey var mı var ise önerir misiniz? kaliteli olsun
  3. Z

Dahili ekran kartı !!!!

7800x3d işlemcci 5070 ti kullanıyorum ama ayrıca birde dahili gpu var bunu aygıt yöneticisinden devre dışı bıraksam bir sorun olur mu
  4. Z

Yeni pc sonrası yapılmaması gerekenler

bir çok konu gördüm hep yapılması gerekenler diye peki sizin asla yapmamalısın dediğiniz bir şey var mı yeni pc aldıkdan sonra
  5. Z

Görseldeki sorun neden kaynaklanıyor

Böyle bir sorun ile karşılaştım biosa girip hiç bir şey yapmadan kaydedip çıkarsam açılıyor PC
  6. Z

Pc bakım temizlik !!!

beyler pc bilgim sıfır bu yüzden aldığım sistemdeki sıvı soğutmayı lianli fanları vs gibi ürünleri montaj yapıcak yer arıyorum güvenilir bildiğiniz yer var mı fiyatı önemli değil
  7. Z

Yeni sistem toplama sonrası

yeni bir pc topladım da nvdia ekran kartı amd işlemcili aldıkdan sonra şunları kesin yapmalısın dediğiniz ayarlar var mı
  8. Z

Parça değişimi sonrası

anakart ram veya işlemci değişimi sonrası bir şey yapmadan kullanıla biliyor mu ?
  9. Z

Dlss açınça işleme çözünürlüğü devreye giriyor

oyunlar da dlss açınca işleme çözünürlüğü devreye girip 1281x721 çekiyor bu görüntüyü bozar mı bozuyorsa nasıl iptal edebilirim
  10. Z

Uygulama açıkken pc yi kapatma

steam dc opera gibi uygulamalar açıkken önce hepsini kapatıp sonra pc yi kapatıyorum hiçbirini kapatmadan pc yi kapatsam sorun olurmu
  11. Z

Ram ve işlemci değişimi

yeni ram alıcam taktık dan sonra herhangi bir şey yapılması gerekiyor mu
  12. Z

Ram expo veya exp uyumu

hangisi ile uyumlu olduğunu nasıl öğrene bilirim
  13. Z

Bilgisayar temizliği ve bakımı

istanbul içi bilgisayarımı güvenle temizlete bileceğim bir yer var mı
  14. Z

Güç planı ayarları pc

pc hocasının 3 ay önce paylaştığı bir videoda güç planını dengeli yapmanızı tavsiye ederim işlemci %1 kullanımda neden 4 ghz lerde gezsin ki diye bir kısma denk geldim bu konuda düşünceleriniz neler
  15. Z

Valorant düşük fps sorunu

4070 ve 13400f kullanıyorum valoda 200 fpslere düşüyor oyun sürekli sıcaklık değerleri 50-55 felan
  16. Z

Kaynak merkezi ara sunucu cihazı

aygıt yönecisinde bu şekilde bir hata görünüyor Bu aygıt şu anda başka bir aygıtın veya aygıt grubunun başlamasını bekliyor. (Kod 51) Bağımlılıklar: PCI\VEN_8086&DEV_7A4D&SUBSYS_00000000&REV_11\3&11583659&0&A9 tamamı bu şekilde hatanın ne olduğunu bilen var mı
  17. Z

Çalıştır recent silme

çalıştır kısmından recent yazınca çıkan dosyaları silsem dosyalar pc den kayboluyor mu yoksa sadece arama geçmişi gibi bir şey mi ?
  18. Z

Nvidia dsr sanal gerçeklik ayarları

nvidia dsr ayarını 2560x1440 yaptım altta birde düzgünlük ayarı diye bir şey var şuan %33 otomatik olarak bunu kaç yapmalıyım
  19. Z

2. ekranda kasmalar oluyor

ana ekran oyun vs oynarken 2.ekranda ki videoyu büyük ekran yaptığım zaman takılmalar kasmalar oluyor videoda küçük ekranda sorun yok neden sizce ?
  20. Z

siz olsanız sistemde hangi parçayı yükseltirdiniz

GoodRam 1TB PX600 Gen4x4 M.2 NVMe SSD (5000MB Okuma / 3200MB Yazma) Intel Core i5 13400F 2.5GHz 30MB Önbellek 10 Çekirdek Soket 1700 10nm İşlemci GIGABYTE B760M DS3H DDR4 5333MHz(OC) DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI mATX Anakart CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance RGB RS Siyah 3200MHz C16 DDR4 Dual Kit...
Geri