Arama sonuçları: *

1. Chapin

DPC_WATCHDOG_VIOLATION mavi ekran hatası

Sistemi 2-3 gündür kullanıyorum, 2-3 günlük süreçte Google'da gezerken status_access_violation hatası verip sekme kapanıyordu, bu gün ilk kez mavi ekran hatası aldım. Rica etsem inceleyip sorunun neyden kaynaklı olduğu hakkında bilgi verebilir misiniz...
  2. Chapin

Sağlam Sattığım Sistemi Arızalı Olarak İade Alıyorum

Artık bu tür şeylerle uğraşmaktan vallahi bıktım madem bilmiyorsun alma kardeşim Pazartesi günü topladığım gayet iyi İ3 9100F ve RX 570 sistemi 3300 TL sattım alan adam hiç denemeden aşağıdan teslim aldı geçen günlerde ürün görüntü vermiyor dedi ve ne göreyim resim atınca görüntüyü VGA olarak...
  3. Chapin

Çözüldü✓ Format Sonrası Kasma Sorunu Kesin Çözüm!

Son zamanlarda format attıktan sonra sistemler nedenini bilmediğim şekilde yavaşlıyor ilk başta bunu yanlış kurulum ile alakalı düşünüyordum fakat nedeni çok başka bir şeymiş. Sorun nedeni aslında çok basit AMD Driver ile alakalı, tek yapmanız gereken en güncel driver olan sürümü indirmek ve...
  4. Chapin

DA-MD2 İptal Etmeli Mi Satmalı Mı?

Merhaba arkadaşlar bahsettiğim gibi siparişi iptal etmiştim fakat kararsız kaldım bir süre kullanıp satsam mı diye. Çoğu çakal 7000 TL satmaya çalışıyor ama o kadar etmez diye düşünüyorum piyasası nedir? Veya iptal mi edeyim?
  5. Chapin

Sistem Yüksek FPS Reset Atıyor

Merhaba arkadaşlar, sistemim ile Valorant oynarken 5-10 dakikada bir reset atıyor, fakat bu sorun 70-80 FPS aldığım RUST'da yok ne yapmalıyım? İ3 9100F Sapphire RX 470 4 GB ASUS H310M-F R.2 Corsair Vengance LPX 8 GB 3000 MHz Nagas AO600W +80 Bronze OCCT Power testinde 3 saniye sonra test...
  6. Chapin

Sistem Reset Atma Sorunu

Sistem oyunlarda bir süre geçtikten sonra reset atıyor, örneğin bu gün Valorant'da "Spike Hücum" oynuyordum ilk oyunda reset atmadı 2. Oyuna girmek için oyna tuşuna bastığım zaman reset attı geçen sefer oyunda reset atmıştı. Sıcaklıklar normal sizce sorun ne ile alakalı? Sapphire RX 480 Nitro...
  7. Chapin

Sistem boot olmuyor bir ekranda kalıyor

Eskş bir sistemde RX 480 test ediyorum fakat sistem bu ekranda kalıyor eski anakartlar pek bilgi alanıma girmez ne yapmalıyım?
  8. Chapin

APU Sistemde kasma mevcut

APU Sistemimde anlamadığım biçimde kasma sorunu var, bunu yazarken bile oldu sadece bu sekme dondu ve 10-15 saniye bir şey yazamadım ve kullanamadım. Şu an düzeldi. Oyunda da bu kasmayı yapmıştı arada oluyor bunu nasıl çözerim? Sistem; R3 2200G 4X2 2133 MHz RAM 400W PSU Trancest 128 GB SSD...
  9. Chapin

E5700 ve 9500 GT PUBG Lite Kaldırır Mı?

Elimde şu şekilde bir sistem bulunuyor; İntel Pentium E5700 2 Core 2 Thread ASUS G41 DDR3 2X2 DDR3 4 GB RAM İnno3D 512MB 9500 GT 128 GB SSD Bu sistemi satmayı düşünüyorum PUBG Lite kaldırır mı diye soruyorlar ne dersiniz?
  10. Chapin

Almanyadan Parça Getirtmek

Almanydan 2. El olarak parça getirteceğim her hangi bir sorun olur mu?
  11. Chapin

Buzzer Ses Anlamları ( En detaylı )

Buzzer ses anlamları ve çözümlerini anlattım eğer işinize yararsa beğenebilirsiniz. 1 Kısa # Sistemin sorunsuz olarak çalıştığına işarettir aynı zamanda Post terimi kullanılabilir. Post sesi tüm arızaların başına koydum. 2. 1 Kısa 1 Uzun # - Bellekleriniz uyumsuz olabilir eğer iki...
  12. Chapin

Sistem Satarken Ne Yapılmalı?

Elimdeki sistemi bir kişi almak istiyor açıkcası sistemde GTX 750 Tİ dengi bir ekran kartı var sistemi iade almak istemiyorum satmadan önce FPS arttırıcı, sistemin ömrünü arttıran bir program önerebilir misiniz?
  13. Chapin

Doğru format nasıl atarım?

Arkadaşlar sistem ne yaparsam yapayım SSD ile 40 saniyede açılıyor bu sisteme doğru format nasıl atılır? İ5 2500 İPSX-H61 8 GB 1333 MHz Asus GTX 560 Tİ 1 GB 128 GB SanDsik SSD SSD ile ilgili sorun yok işletim sistemini buna nasıl kurayım?
  14. Chapin

[Test] Bilgisayar Ne Kadar Dayanıklıdır?

Merakımdan elimdeki sisteme aksi bir durumda olucakları test ettim bu şekilde bilgisayarımızın ne kadar dayanıklı olduğunu görürüz. Test sistemi: Ryzen 3 3300X Gigabyte B450M S2H Corsair Vengance 8 GB 3000 MHz Gigabyte RTX 2070 Super Cooler Master V3 600W Sharkon TG4 Dalgalı Voltaj Testi...
Top Bottom