Arama sonuçları: *

1. Weftly

Bilgisayar açıldığında direk biosa atıyor

Arkadaşlar nolur yardım edin başıma şöyle bisey geldi sabah bilgisayarı açtım oyun oynuyordum içeri kahvaltı icin gittim geldiğimde her şey çalışiyordu fakat 2 monitorumdede görüntü yoktu 1 monitörüm eski olduğu için vga to hdmi kullanıyordum sanırım o arıza yapmış o monitörü çıkarınca görüntü...
  2. Weftly

kasanın içinde böyle bi kablo var boştamı bu yoksa normalmi

gençler kablo bu bu nedir
  3. Weftly

bilgisayarmı nasıl 21h2 yaparım

gençler selam bazı sebeplerden 21h2 ye geçmek istiyorum bilgisayrım şuan 22h2 w10 bunu nasıl 21h2 yaparım formatsız
  4. Weftly

Vga to hdmi görüntü kesiliyor

Gençler yeni sistem aldım monitör eski o yuzden vga to hdmi aldım monitor 2dk kalıp ekrsn gidiyor sizce vgamı bozuk yoksa başka marka alsamda böyle olurmu
  5. Weftly

2.Ekran Geldi Gitmiyor

gençler çift monitör deneyeyim dedim olmadı çıkardım ekran şöyle kaldı 1 yazan Ekran Fazlalık Mouse Sanki Orda ekran varmış gibi algılıyor nasıl kaldıracağım bunu
  6. Weftly

Bios ile Sıfırlamadavherşeyi tamamladım bu hatayı alıyorum simdide neden

Kanser bir şey... tam hallettim diye sevinirken olana bak şimdi git bilgisayarcı ile uğraş. Çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
  7. Weftly

FORMAT ATMA BİOS HANGISINI SECEYIM COK ACIL

Benim pc değişik biraz f11 ile buraya girdim flash bellege w10 u attım hangisini seçeyim acil cevap flash takılı sag altta gordugunuz gibi
  8. Weftly

Bu nasıl BİOS ? Boot Dahi Hiç bir şey Yok Yardım

Ya milletin Biosu Şöyle Olur (1) Benimki Böyle (2) Nasıl format atacağım yada nasıl (1) biosuna döndüreceğim 1 Millettin 2 Benim
Geri