Arama sonuçları: *

1. emrah5507

G SYNC acık olmasına ragmen kırılma yapıyor

arkadaslar kullandığım monitor AOC G2868PQU 28" 1ms (Analog+HDMI+Display) FreeSync 4K Monitör oynadığım oyunda fps olarak 60 fps uzerinde alıyorum 4k da ama fps sabitleme kapalı olduğundan yuksek fps de kırılma yapıyor fps sabitlesem akılıcık azalıyor kırılmayı nasıl engelleyebilirim neden...
  2. emrah5507

yeni gelen bios yapayım mı ?

arkadaslar oncede boyle sorun yoktu 1 2 defa bios guncelledim sistem kendi kendisine kapanıp acılıyor yeni bios gelmiş beta olarak gozukuyor stres power test bellek test yaptım kapanma ve hata bulmadı temiz cıktı overclok vb yok sistemde ramde ve işlemcide biostan yaparmı guc kaynağıda sorun yok...
  3. emrah5507

OCCT test esnasında sistemin yeniden başlaması

Arkadaşlar daha once arada sırada sistem kendi kendisine yeniden başlatıyor devamlı yapmıyor bende OCCT ile Power test yaptım ama direk yeniden başlattı bu hatayı gördüm olay görüntüleyicide acaba yanlışmı seçiyorum OCCT'de ayarları söyle yapmıştım diğer resim olay görüntüleyicisinde hata. en...
  4. emrah5507

kendi kendisine acılıp kapanıyor

arkadaşlar sistem acıyorum sifre kısmında güç gidiyor ve tekrardan yeninden başlatıyor böyle bir sorun yoktu neden böyle yapıyor anlamadım bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ? İslemci amd ryzen 9 3900x Anakart msi mpg x570 gaming plus Ram gskill 2x16 3600mhz cl18 32gb ram Ekran karti asus oc...
Geri