Arama sonuçları: *

1. YiğitY.

Gece Gece oyun indirirken hız normalden düşük

Türknet kullanıyorum normlade 10-11 ile oyun indirirken steam veya google şuan 3ü geçmiyor daha önce yaşayan varmı bi oyun indirip gireyim dedim inmiyor yavaş yavaş
  2. YiğitY.

Bilgisayarı kapatınca ekipman ışıklarının yanmaya devam etme olayı

İnternetteki bioslarla aynı biosa sahip değilim bir türlü çözemedim Aula F75in kapanması için kablolu moda geçirmek zorundayım değilm o ayarı yapınca f75 de kapanmaz
  3. YiğitY.

Pcnin üstüne kulaklık standı düştükten sonra acilmiyor

Oyundayim mouse kablosu sıkışmışti çekince standa takılmış kasanın üstüne düştü bı anda tüm sesler gitti PC kapandı şimdide aclimiyo ustundeki mavi ışık yanıp sönüyor kasa çalışıyor fanlar dönüyor ekran kartı RGB yanıyor her şey oky ama açılmıyor,kasanın üstü ufak bı çizildi onun dışında bişe yok...
  4. YiğitY.

Sistemim iyi olmasına rağmen drop yiyor

RTX 3050 İ3 12100F 16GB RAM Monitör 165hz Asus bi sistemim var fps yüksek olmasına rağmen akıcılık yok ve drop yiyiorum 1050ti lı arkadaşlarımınki daha rahat oynanıyor artık 1050ti > RTX 3050 demeye başladı arkadaşlarım (işlemşcileri r5 2600 ve 3600) bi ayar yokmu bakabilcekmi yardımcı olcak...
  5. YiğitY.

Rtx 3050 performans sorunları

İ3 12100f RTX 3050 im var valorant oynuyorum pc 300 +fps alıyordu fakat 1-2 haftadır fps fightlarda 150 ye düşüyor kasıyomuş gibi hisettiriyor ve hiç bi şekilde akıcılık yok monitör 165hz Asus vg258qr Bana en iyi Nvdia ve Monitör ayarlarını gösterebilicek varmı
  6. YiğitY.

PC kapalı olduğu halde mouse pad RGB yanıyor

Normalde biostan ERP kapatiliyormuş ama Asus EX B660M V5 D4 anakartimin biosunda bu ayari bulamadım yardımcı olucak varmı bayadir böyle kullanıyorum fakat her akşam yatarken mousepad kablosunu çıkarmaktan bıktım
  7. YiğitY.

Arkadaşımın bilgisayarinda böyle bı sorun oluyor

Açılırken böyle oluyormuş Sistem Ryzen 5 2600 RX 570 4gb
Geri