Arama sonuçları: *

1. Doruq

bu bilgisayarın sorunu ne???

arkadaşlar artık çıldırmak üzereyim kaç gündür şu sesten kurtulamadım bilgisayarım 10dk arayla piib diye bir ses geliyor kulaklık bile takılı değil sistemden nerden geliyor anlamadım bu ses geldikten sonra işlemci fanı hızlanıyor 10sn sonra tekrar eski haline geliyor bu nedir sorun yaşatır mı...
  2. Doruq

Sadece harita kasıyor

Gta5 ultra ayarlarda 150 160fps alıyorum fakat haritada dolaşırken aşırı fazla donuyor ve kasıyor ne yapabilirim?
  3. Doruq

Ekran gelmemesi ekran kartıyla alakalı olabilir mi

Sistemimi topladım ama ekran kartı gelmediği için onu takmadım o gelene kadar windows falan kurarım diye bilgisayara güç verdim fanlar dönüyor işlemci fanı dönüyor fakat hiçbir türlü ekran gelmiyor del tuşuna bastığım zaman da hiçbir şey değişmiyor. Ekranın gelmemesi ekran kartının olmamasıyla...
  4. Doruq

Fanlar bu şekilde çalışır mı

4 fanı olan dark diamond pro adlı kasayı aldım fakat anakartım ve güç kaynağımda yeteri kadar fan için olan 4pinli girişten yok ve fanlar hazır şekilde böyle bağlanmış bu fanları tekrardan bir girişe bağlamama gerek var mı yoksa böyle çalışır mı?
  5. Doruq

Fan girişi yetersiz

B450m s2h anakartım ve dark diamond pro kasam var kasanın fanları 4 tane ama anakartta sadece 1 cpufan bir de normal fan girişi var ne yapmalıyım
  6. Doruq

Bilgisayar montaj yardımı

Fiyat uygun gelsin diye bütün parçaları ayrı ayrı aldım ve montaj konusunda korkum var. Kendim toplamak zorundayım. Ailem yüzünden bu dönemde kimseyle muhattap olama izin vermiyolar. Sizce yapabilir miyim? Yapamazsam nerelerden yardım alabilirim?
  7. Doruq

B450M Anakart montajı

Yeni bir ekran kartı aldım (b450m s2h) ve videolardan gördüğüm kadarıyla içerisiden vida çıkmıyor. Hangi boyutlarda ve kaç tane vida kullanmam gerekir ona göre temin ediyim.
Geri