Arama sonuçları: *

1. KeremSenju

Bilgisayarımın hangi parçasında sorun var?

Merhaba dostlar bilgisayarı aldığımdan beri mavi ekran hatası alıyorum ve altında memory management yazıyor. minidump dosyam:https://drive.google.com/file/d/1dcM5eEvuBaa0VksYrjQDI2cQhc8CI3Yi/view?usp=sharing memtest86 testi ve hd tune pro testleri yaptım memtest86 yaparken ramlerimde 10000 tane...
  2. KeremSenju

Bilgisayarımdaki ramler bozuk mu?

Selam dostlar 3 gün önce gamegarajdan bilgisayar aldık. Aldığımızdan beri bazen mavi ekran veriyordu. Bugün memtest86 ve hd tune pro testleri yaptım. Sonuçları yukarıda: Arkadaşlar ramlerimde sıkıntı olduğunu düşünüyorum ramleri garantiye göndermeli miyim?
  3. KeremSenju

Sizce bu sistem alınır mı?

Merhaba dostlar internetten 5000 liraya 14 ay ay garantili sistem buldum Özellikleri: Xfx rx 570 4gb 256 bit ekran kartı Ryzen 5 1600af işlemci Msi b450mh anakart Kingston hyperx 480gb ssd Crucial 8x1 3200mhz ram Cooler master 650w 80plus psu Gamepower argbli renkli kasa Bazı arkadaşlarım al...
  4. KeremSenju

Bilgisayarım neden bozuldu?

Merhaba dostlar 2018 de 2004 model eski bilgisayar almıştık.Sonra ben hep korsan oyun indiriyordum bilgisayar hep çöküyordu.2021 de format attık.Yine korsan indirmeye devam ettim. Sonra bilgisayar kendi kendini kapatmaya,oyun oynarken çökmeye , gta sanda bile kasmaya başladı.Oyun oynarken...
Top Bottom