Arama sonuçları: *

1. hard rp

Yeni PC oyunlarda kasıyor

arkadaşıma RX 7700XT + R5 7600 + 36GB Ram sistem aldık, bugün eline ulaştı fakat oyunlarda kasıyor neden olabilir
  2. hard rp

Oyunlarda düşük fps alıyorum.

RX 580 - i5 3470 sistemim var, arkadaşımda RX 550 var GTA 5 de 120-140 fps alıyorum diyor. Ben 30-40fps alıyorum. Neden olabilir? (O 1080p de ben 720p de oynuyorum)
  3. hard rp

Ethernet kartı ekran kartına denk geliyor

Anakartımın Ethernet bölümü yanmıştı mecburen Ethernet kartı almıştım. Şimdi ekran kartını değiştirimdim ve fanlar çalışında karta çarpıyor. Ethernet kullanmak için ne yapabilirim?
  4. hard rp

Çözüldü✓ Reboot and Select proper Boot device hatası

Bilgisayarı açınca bu hatayı alıyorum çözümünü bilen var mi?
  5. hard rp

Eski bilgisayarı gece açık bırakmak

GTA 5 indiricem, ama bilgisayarım eski olduğu için korkuyorum (10-12 yıllık) bir sorun olur mu? i3 2120 + stok fan
  6. hard rp

Asus Rog Strix G17 sürekli fan açıyor

Bilgisayarı açıyorum, daha şifre girme yerinde fan açılıyor. Oyuna girincede bilgisayar çok ısınıyor. İşlemci AMD, AMD'ler çok ısınıyor diyorlar ondan dolayı olur mu? Ama hiç yük olmadan açıyor fanı
  7. hard rp

Bilgisayardan gelen ses

Bilgisayardan böyle bir ses geliyor, normal mi? 1686522438 https://streamable.com/0pcvj9
  8. hard rp

Power tuşu calışmıyor.

Okuldan eve geldiğimde pc çalışmıyordu, tornavida ile pcyi açtım sonea tekrar açmaya çalıştığımda o yöntemde olmamaya başladı. Birde Power swleri nasıl takacağım 1685132785 Mousede rgb calısıyor
  9. hard rp

Bilgisayar açılmıyor

Dün akşam pcyi kapatmıştım bugün okuldan geldim pc açılıyordu niye açılmıyor olabilir?
  10. hard rp

İlk defa format atacağım

İlk defa format atmayı deneyeceğim, bilgisayarımda windows 10 pro var powerpoint vb. var format atınca windows aynı mı kalacak ve powerpointi vb. kendim mi indireceğim? Formatı bu şekilde atacağım ; 1683897010 Bakabilecek birisi yok mu?
  11. hard rp

Bilgisayarımın hangi parçasını değistirmeliyim

Hazır bayram gelmişken bilgisayarı gelistirmeyi düşünüyorum, hangi parçayı değişmeliyim? 8 gb ram alıp 12 ye cikaracagim. Ekran karti: AMD Radeon HD 5570 İşlemci: Intel i3 2120 Ram: 4gb ddr3 Ssd: 240 gb sata
  12. hard rp

Bilgisayar mavi ekran verdi

Bilgisayarı açtım dcye girdim arkadaşımla konuşurken mavi ekran verdi pcyi kapat aç yapayım mı? 1671289229 Dün veya öbürsü gün pcyi güncellemiştim hatanın adı System service exception
  13. hard rp

bilgisayarda virüs gözüküyor

bu virüsü nasıl kaldırcam yardım edin
  14. hard rp

Bilgisayardan ses gelmiyor

Babam anakarta işlemci fanını takmak için sıcak silikon sürdü o günden beri pcde ses yok nasıl çözebiliriz şimdiden teşekkürler
  15. hard rp

Bilgisayardan ses gelmiyor

Bilgisayardan ses gelmiyor babam silikonla işlemci fanını yapıştırmıştı nasıl düzeltebilirim
  16. hard rp

Yardım edin Pcyi açıyorum ama ekran gelmiyor

Merhabalar pcye eski ramimi taktım pcyi açmaya çalıştığımda ekran gelmedi ve kullandığım rami taktım hala gelmiyor ekranda sadece sinyal yok yazıyor nasıl çözebilirim
  17. hard rp

Monitöre Görüntü gelmiyor

Bilgisayari açıyorum açılıyo ama görüntü vermiyor monitor sinyal yok diyor yardim edebilirmisiniz simdiden tesekkurler
  18. hard rp

Bilgisayara elektrik gelip birdaha gidiyor.

Merhabalar, kasaya elektrik geliyor fan filan çalışıyor ama tekrar gidiyor , anakartın sağ üstünde kırmızı ışık yanıp sönüyor.
  19. hard rp

Bilgisayarım açılmıyor

Bilgisayarım sorunsuz çalışmıştı sonra yanıt vermedi ve pcyi aç kapa yaptım şuandada açılmıyor
  20. hard rp

Ram ve Ssd alınır mı?

Merhaba benim önceden 4gb ramim vardı ram bozuldu şuan 2gb ramim var SSD + 8gb ram alsam pc nasıl olur ssd yok şuan bende birde alacağım ssd : James Donkey 240gb SSD 299TL sizce alınır mı?? Yada 8gb + Ssd taksam pc hızlanırmı
Geri