RX 580 - i5 3470 sistemim var, arkadaşımda RX 550 var GTA 5 de 120-140 fps alıyorum diyor. Ben 30-40fps alıyorum. Neden olabilir? (O 1080p de ben 720p de oynuyorum)
Anakartımın Ethernet bölümü yanmıştı mecburen Ethernet kartı almıştım. Şimdi ekran kartını değiştirimdim ve fanlar çalışında karta çarpıyor. Ethernet kullanmak için ne yapabilirim?
Bilgisayarı açıyorum, daha şifre girme yerinde fan açılıyor. Oyuna girincede bilgisayar çok ısınıyor.
İşlemci AMD, AMD'ler çok ısınıyor diyorlar ondan dolayı olur mu? Ama hiç yük olmadan açıyor fanı
Okuldan eve geldiğimde pc çalışmıyordu, tornavida ile pcyi açtım sonea tekrar açmaya çalıştığımda o yöntemde olmamaya başladı.
Birde Power swleri nasıl takacağım
1685132785
Mousede rgb calısıyor
İlk defa format atmayı deneyeceğim, bilgisayarımda windows 10 pro var powerpoint vb. var format atınca windows aynı mı kalacak ve powerpointi vb. kendim mi indireceğim? Formatı bu şekilde atacağım ;
1683897010
Bakabilecek birisi yok mu?
Hazır bayram gelmişken bilgisayarı gelistirmeyi düşünüyorum, hangi parçayı değişmeliyim? 8 gb ram alıp 12 ye cikaracagim.
Ekran karti: AMD Radeon HD 5570
İşlemci: Intel i3 2120
Ram: 4gb ddr3
Ssd: 240 gb sata
Bilgisayarı açtım dcye girdim arkadaşımla konuşurken mavi ekran verdi pcyi kapat aç yapayım mı?
1671289229
Dün veya öbürsü gün pcyi güncellemiştim hatanın adı
System service exception
Merhabalar pcye eski ramimi taktım pcyi açmaya çalıştığımda ekran gelmedi ve kullandığım rami taktım hala gelmiyor ekranda sadece sinyal yok yazıyor nasıl çözebilirim