Arama sonuçları: *

1. quejy

HP VICTUS 16 servisten geldi yine problemli

Merhabalar başlıktaki gibi Ekimde alıp, 2-3 ay sonra ekran titreme sorunuyla HP VICTUS 16 4050 Ryzen 7 7.nesil laptopumu servise yolladım, parçalar değişti geldi, yine bir ekran problemiyle karşı karşıyayım, ne yapabilirim önerilerinizi bekliyorum. Bıktım, finaller yaklaşıyor yine önceki gibi...
  2. quejy

csgo akıcı değil help

fps 200-250 arası geziyo ama oyun akıcı değil var mı problemini bilen? sistem imza da
  3. quejy

Alt tab atarken explorer sistem hatası yardım

csgo dan alt tab attım 3 defa bu oldu
  4. quejy

valorant fps drop yiyorum

sistemim imzadaki gibi arkadaşlar valorantta bi yerde bi anda smoke flash 2-3 oyuncu yani kalabalık olunca fps 130-140a düşüyor var mı çözümü 240gb ssd var 23 gbsı boş o yüzden olabilir mi ya da kasayı 2 3 aydır falan temizlemiyom ondan olabilir mi pcde her şey performansta ama anlayamadım çok...
  5. quejy

FPS Yüksek ancak oyun Akıcı Değil

arkadaşlar merhaba valorant ve csgo oynuyorum sadece fpsim çoğunlukla valorantta 200+ arada düşüyo 165e falan csgo da 250-300 ancak oyunlar hep akıcı değil sistem aşağıda mevcut nedeni ne olabilir:? 165hz monitor freesync açık ayarlar düşükte nvidia ayarları performansta vsvs.
  6. quejy

Yeni Bilgisayara Virüs Programı Önerisi

Yeni pc aldım geçen ay falan 1660super i3 10100f var ( 🧿 ) Ücretsiz virüs programı arıyroum öneri alabilir miyim çünkü indiriyorum para lisans istiyo falan filan. yada cracklı da önerebilirsiniz ( skntı yaratmıyorsa )
  7. quejy

Oyuna girince monitorün ekranının altı

Arkadaşlar monitorumun 3. haftası. PCyi açıp oyuna girince monitorun aşağısı fotoğraftaki gibi bozuluyo bişeyler oluyo. 165hz. 165 hznin altında biyere çekip tekrar 165hz yapınca düzeliyor nasıl geçer bu sorun bilen var mı monitor ...
Top Bottom