Arama sonuçları: *

1. P

AMD adrenalin güncel ayar önerisi 2023

AMD Adrenalin driver bugün güncelledim temiz bir kurulum yapmak istiyorum tek beklentim akıcı pürüzsüz ve lagsız bir oyun deneyimi ekran kartım RX580 işlemcim R5 3600 ve 16 GB RAM sadece bilgisi olanlar güncel ayar önerebilir mi dediğim gibi sadece akıcı pürüzsüz ve yumuşak bir oyun deneyimi...
  2. P

Sapphire RX 580 Zero fan kapatmalı mıyım?

Kart 144Hz monitör ile fanlar çalışmıyorken boşta 50 derecelere kadar çıkıyor fakat 120 Hz'ye alınca bu değer 35e kadar düşüyor 144Hz de serin çalışması için Zero fan ayarını kapatmalı mıyım sizce?
  3. P

Ryzen 5 3600 boşta 4.18 GHz normal mi?

İşlemcim R5 3600 CPB açık 1.175 Volt'ta kullanıyorum görev yöneticisinde sabit 4.18 GHz gösteriyor güç seçeneklerinde dengede fakat Ryzen mastera girince boşta iken CPU cloock Speed düşük hangisine inanmalıyım.İşlemvi kullanımım %2 boşta iken ona rağmen 4.18 ghz
  4. P

R5 3600 global C state ayarı ne olmalı. Oto-kapalı-açık

R5 3600 global C state ayarı ne olmalı. Oto-kapalı-açık
  5. P

LOL İŞLEMCİ 47 EKRAN KARTI 45 DERECE

İŞLEMCİM R5 3600 4GHZ SABİT KULLANIYORUM EKRAN KARTI RX 580 55 DERECEDEN ÖNCE FANLAR DÖNMÜYO BU DEĞERLER İYİMİ ?
  6. P

GLOBAL C STATE YARARLARI VE ZARARLARI NELERDİR ?

yararları ve zararları nedir işlemciye zararı varmıdır faturalara yansırmı ?
  7. P

Ryzen 5 3600 4ghz 1.000w GLOBAL C STATE AÇIKMI KAPALIMI AUTOMU ?

Global c state ayarı kapatmalımıyım sıcaklığa etki eder mi? 4ghz sabit kullanıyorum 1.000w boşta 35 derece etki eder mi? bu ayar acaba ?
  8. P

Ryzen 5 3600 bios ayarları öneri 4ghz kullanabilirmiyim serin bi şekilde

Ryzen 5 3600 aldım serin bi şekilde 4ghz kullanmak istiyorum cs valo oynuyorum işlemci bazlı oyunlar o.c ve biostan anlayan birisi varsa çok yardımcı olur
  9. P

R5 3600 CPB KAPALI 3.60GHZ FPS DÜŞÜRÜRMÜ

Ryzen 5 3600 aldım CPB kapat dediler ısınma yapar diye fakat bu sefer sabit 3.60 GHz çalışıyor acaba o.c tecrübeli biri varsa bana BIOS'tan ayar önerebilir mi ısınmadan voltaj düşürerek 4GHz kullanmak istiyorum mümkünse soğutucum Wraith Prism RGB şu an oyun yüklenirken 3.60 GHz sabit 40 derece...
  10. P

Al suite 3 Mavi ekran veriyo

AI Suite 3 yükledim fan hızı ayrlamak için yükledikten sonra yeniden başlattım her seferinde mavi ekran bir sorunla karşılaştık deyip yeniden başlattı nasıl çözebilirim güvenli moddan açınca PC'yi açılıyor ama nete falan girilmiyor allsuite 3 sil yapıyorum haya kodu veriyor silinmiyor acil...
  11. P

Asus B450M-K wraith prism takılırmı

ASUS Prime B450M-K Ryzen 5 2600 işlemci ile kullanacağım fan olarak da Wraith Prism almak istiyorum fakat anakart üzerinde fanı takacak aparat yok resimlere koyacağım işaretlediğim aparat yok ne diye bulabilirim veya fanı takmak için illa o aparat lazım mı?
  12. P

MOTİON BLUR NASIL KAPATILIR AMD

Oynadığım bazı royunda Motion blur var, AMD Game ayarında oynuyorum hiçbir ayara ellemedim FPS 144 sabitliyorum ama düzelmiyor, ne yapmam lazım? Video, filmlerde de oluyor bu.
  13. P

Oyunda Haraket ederken bulanıklaşma oluyo

LoL - Valorant - CS:GO gibi oyunlarda hareket ederken görüntü bulanıklaşıyor AMD RX 5500 XT kartıyla oynuyorum hangı ayarı açmam veya kapatmam lazım?
  14. P

Valorant vb işlemci bazlı oyunlarda ekran kartı %80 - 90

Ekran kartım LoL oynarken çok az kullanıyor ama FPS oyunlarında işlemci bazlı olması lazım ama ekran kartı oyuna girdiği an %80-90 oluyor çıktığım an %0 oluyor tekrardan çok saçmaa bana göre formattan sonradan oldu şimdiden teşekkürler.
  15. P

3 Ekran Kartı, 2 Monitör Değiştirdim Hâlâ Yırtılma Sorunu Var

Genellikle CS:GO - LoL - Valorant oynuyorum ve CS:GO'da özellikle duvarlar silahlar ve oyun bulanık ve dönüşlerde yırtılma oluyor objeler tırtıklı net değil acaba ekran kartı ayarımı yapmam lazım oyun modunda kullanıyorum monitör - AOC C24G1 kasa özellikler -ASUS Dual RX 5500XT 4 GB - Ryzen 3...
Geri