Arama sonuçları: *

1. Emre_kymk

Çözüldü✓ Eksik sürücüleri nereden bulabilirim ?

Görselde belirttiğim üzere bir takım eksik sürücüler bulunuyor. Bunları eskiden pc formatladıktan sonra anakartım asus olduğu için Armory Crate ile indirip kuruyordum lakin şimdi anakartın sitesinde yer alan tüm sürücüleri kurmuş olmama rağmen bilinmeyenler var. Armory crate de değişmiş ve...
  2. Emre_kymk

Windows Update Güncelleme sorunu, Takılı kalıyor güncellemiyor ?

Görselde belirttiğim şekilde windows update toplu güncelleştirmesini yapmıyor, yüklüyormuş gibi gösterip sürekli takılı kalıyor. Gece pcyi açık bırakmayı vs denedim sorun ne olabilir ?
  3. Emre_kymk

Windows 11 Update yapmıyor (görsel)

şekildeki gibi duruyor uzun süredir. Var mı önerisi olan ? %4 görünen güncelleme hariç diğer gelen tüm güncellemeleri yapıyor bunu yapmıyor ve yapmadığı için sağ alt tarafta uyarı veriyor. Gece de açık bırakıyorum bilgisayarı lakin nafile.
  4. Emre_kymk

PC Kilitlenme Sorunu

İmzamdaki sistemi bir süredir kullanıyorum ve bi süredir de çözemediğim bi arıza var. Oyun oynarken program çalışırken bilgisayarı 'kullanırken' hiçbir sorun yok lakin örn. video izliyorum video bittikten sonra ellemiyorum bilgisayarı ve bi süre youtube'da video bitiş ekranında kalıyor. Ardından...
  5. Emre_kymk

Spider Man Remastered Çözülemeyen FPS Drop !

Ne yaparsam yapayım en düşük ayarlara da alsam en yüksek ayarlar + RT açsam da sürekli bi fps drop yiyorum. Ama stuttering tarzı yani çok minik takılıyor oyun ama akıcı değil şöyle bi. 72 fps sabitlemeyi de denedim (yarım v-sync) 144 sabitlemeyi de denedim fps kaç olursa olsun sorun çözülmedi ve...
  6. Emre_kymk

İşlemci yeterince iyi çalışmıyor

Intel 12400f işlemcim var hangi stress benchmark testi veya oyuna girersem gireyim 85 w tdp değerinin üzerini göremedim csgoda1280x960 oynamama rağmen yer yer 280 fpsleri gördüğüm oluyor inferno mapinded sanki işlemci yeterli güçte çalışmıyor gibi biostan vs. kontrol edebileceğim güç tasarruf...
  7. Emre_kymk

UYKU MODU PCYİ KİLİTLİYOR ?

Uyku modunun sadece ekran kapatma özelliğini kullanmak istedim pcyi aldım 20dk olarak ayarladım ama ekran kapanma süresi geldiği zaman 20dk hareketsiz kaldığı zaman pc kilitleniyor ve hiçbir işlem yapmama izin vermiyor. ctrl + win + shift + b bile çalışmıyor öyle kilitliyor sistemi. Bazen ekran...
  8. Emre_kymk

Çözüldü✓ YENİ ALDIĞIM PC DONUYOR

Ayda 2 kez başıma gelmek üzere imza bölümünde özellikleri yazan bilgisayarım nedenini kavrayamadığım şekilde kilitleniyor. Ramlerin üzerindeki rgb'ler masaüstündeki ai suite isimli programla yönetiliyor ve görünüşe göre arka planda çalışmasına rağmen bu bile donmuş olacak ki ramlerin animasyonu...
Geri