Arama sonuçları: *

1. Charles Darwin

amdxx64.dll hatasının çözümü ?

Sistemim; İ5 11400F RX6600 ETS 2 oyununa giriş yapıp bir kaç dakika oynadıktan sonra oyun hata vermeden kapanıyor bu sorun sadece bu oyunda oluyor olay görüntüleyicisi üzerinden baktığımda sorunun amdxx64.dll dosyası yüzünden olduğunu teyit ettim sorunu nasıl çözerim ? (Oyunu OpenGL x64 ile...
  2. Charles Darwin

amdxx64.dll hatasının çözümü ?

Sistemim; İ5 11400F RX6600 ETS 2 oyununa giriş yapıp bir kaç dakika oynadıktan sonra oyun hata vermeden kapanıyor bu sorun sadece bu oyunda oluyor detaylı bir araştırma yani olay görüntüleyicisi üzerinden baktığım zaman sorunun amdxx64.dll dosyası yüzünden olduğunu teyit ettim sorunu nasıl...
  3. Charles Darwin

AMD Adrenalin 23.4.1 (WHQL) Sürücüsü Yayınlandı

Highlights Support for: Meet Your Maker™ Game optimizations for The Last of Us™ Part 1 Fixed Issues Video playback in browsers using hardware acceleration may appear blurry on some AMD Graphics Products, such as the Radeon™ RX 7900 XT. Mouse cursor may appear invisible in Citrix Workspace™...
  4. Charles Darwin

43 İnç televizyona bilgisayar bağlamak

Salonda kullanılan LG 43UP77006LB 4K televizyon var bilgisayarı bağlasam 1920x1080 çözünürlükte oynama şansım var mı ? Yani televizyonun yanlarında siyah bar sorunu olur mu ?
  5. Charles Darwin

GPU kullanımı anlık %0'a düşüyor

Arkadaşlar ben bir ay öncesine kadar Windows 10 işletim sistemi kullanıyordum ve bu işletim sistemin de Battlefield 2042 oyununu oynuyordum fakat 30 - 45 saniye aralıklarla GPU kullanımı saniyelik %0 oranına düşüyordu ve oyun anlık takılıyordu bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir ? Ayrıca...
  6. Charles Darwin

Chipset driver yüklenmesi gerekir mi ?

Ben bilgisayara her format attığım zaman sadece ekran kartı, Windows güncellemesi ve oyunları kurarım, acaba chipset önemli mi ve neler kaybettim? Başka yüklemem gereken ne var?
  7. Charles Darwin

Sistemim ReSize BAR destekliyor mu?

Arkadaşlar BIOS üzerinde ReSize BAR diye bir özellik varmış, ben az sonra BIOS güncellemesi yapacağım. Bu özelliği benim sistemim destekliyor mu? i5 11400F. ASUS Dual RX 6600. MSI MAG B560 Tomahawk. Crucial Ballistix 2x8 3200MHz RAM. Crucial P5 Plus M.2 500GB SSD. @HacıSOFU @Mehmet Yılmaz...
  8. Charles Darwin

Bilgisayar temizliği nasıl yapılır ?

Ekran kartı fanlarının yaprakların da yani iç kısmında ve üstünde ki plakada hafif toz var ayrıca bilgisayar kasasının egzoz fanı ve ön tarafta ki fanlar da aynı şekilde toz var parçalara zarar vermeden nasıl temizlerim ? (Parçaları sökmem mümkün değil daha önce hiç takıp sökmedim riske girmek...
  9. Charles Darwin

Oyunda sıcaklık ve performans sonuçları nasıl ?

İ5-11400F SE-224-XT Asus Dual RX6600 Crucial Ballistix 2x8 3200mHz Crucial P5 Plus 500GB Msı Mag Forge 100M HighPower 600W +80 Gold Psu Merhabalar bugün bilgisayara FPS MONİTÖR uygulamasını indirdim oyunda sıcaklık ve ekran kartı kullanımını görmek için tabii bunları yapmadan önce bilgisayar...
  10. Charles Darwin

Format attıktan sonra internet driver sorunu

Masaüstü bilgisayar parçalarını topladım Windows kurdum ve ethernet kablosunu taktım fakat şöyle bir sorun var "Windows ağ bağdaştırıcınız için bir sürücü bulamadı" hatası ve ❌ işareti veriyor
Top Bottom