Arama sonuçları: *

1. İnFless

Pc kendiliğinden kapanıyor

merhabalar pc de gezerken (genelde oyundayken) bir anda bütün görüntü gidiyor sadece ses gelmeye başlıyor . Discordda konuşmaya devam edebiliyorum ama ekran tamamen gitmiş oluyor son 1 haftadır böyle bir sorunla karşılaşıyorum yardımcı olur musunuz?
  2. İnFless

Youtube ve whatsapp web'de pc aşırı kasıyor

Oyunların çoğunu 2k ultrada oynuyorum sistem kasmıyo youtube da video'yu aşağıya indirirken veya whatsapp web'de geçmiş mesajlara bakarken neredeyse google çöküyor yardımcı olur musunuz? Google kaynaklı mı? 1713641303 Adamın derdine bak falan demeyin geçmiş bir mesaja bakmam gerekiyo google...
  3. İnFless

Bu 2 dosya nedir ve nasıl silebilirim

Found.001 ve 000 dosyaları 100gb yer kaplıyor bunları nasıl silebilirim yada gerekli bir şey mi?
  4. İnFless

Bu kadar dosya nasıl 214 gb yer kaplıyor?

Elimde tek tek sayınca 90 civarı bir şey çıktı burda nasıl 214gb lık dosya var?
  5. İnFless

7.1 sesi seçince uygulamalarda ses gelmiyor

razer blackshark v2 kulaklığını kullanıyorum 7.1 sesi seçtiğim zaman windowsun seslerini falan duyuyorum ama oyunlarda ses gelmiyor , youtube'dan video izlerken ses gelmiyor ne yapmam lazım? (kulaklıktan ses geliyor fakat 7.1 i seçince gelmiyor)
  6. İnFless

Görüntü alamıyorum ama pc çalışıyor

Arkadaşlar mevzu şu.Bilgisayarı açınca görüntü alamadığımı farkettim(pc çalışıyor) Başka hdmi kablosu denedim olmadı Sonra aynı monitöre laptopu bağlayınca görüntü aldım Sonra bilgisayarı farklı bi ekrana bağlayınca da görüntü alabildim Neden bilgisayarla ilk monitörde görüntü alamıyorum da...
  7. İnFless

Temizlik sonrası pc açılmıyor

Az önce Bi temizlik yaptım ön fanları söktüm şimdi pc açılmıyor Fanlar açılmayı önleyecek şey değil neden olduğunu anlamadım
  8. İnFless

Bu sürümde driver ı nerden bulabilirim

Forza 5 e girerken ekran kartı sürümünüz 472.** küsüratı hatırlamıyorum gereken ise 491 diyo ben nvidianın sitesinden manuel olarak indirirken de 472 yi indiriyor Ben bunun forza 5 e uygun halini nerden bulabilirim
  9. İnFless

forza horizon 5 ekran kartı güncel değil hatası

Manuel olarak da güncelledim Driver boosterla kontrol ettim(normalde kullanmam sırf bunun için) aygıt yöneticisinden de güncelledim hala güncel değil hatası alıyorum lütfen yardımcı olun.Ekran kartım rtx3060
  10. İnFless

forza horizon 5 grafik sürücüsü güncel değil hatası

Ekran kartımı 5dk önce güncellememe rağmen hala bu hatayı alıyorum çözümü nedir acaba
  11. İnFless

Forza horizon 5 açılmıyor!

Arkadaşlar forza horizon 5 açılırken ekran kartı güncel değil falan diyo(halbuki güncel) ve intro geçtikten sonra yaklaşık 10dk beklememe rağmen oyun açılmıyor 1660217711 sistemim rtx 3060 ryzen 7 5800x 16gb ram
  12. İnFless

Ekranın belli bir kısmına basamıyorum

Sorun biraz garip açıklayamadıysam:Ekranda belirli yerlerde mouse la bassam bile bişey değişmiyor.Örneğin cities skylines de attığım yerlere basamıyorum.Sadece oyunda değil hiçbir türlü basılmıyor. Burda yeni konu aç derken bile basamadım pencereyi küçültüp başka yere taşıdım
  13. İnFless

pc yeni aldığım mousu birden görmemeye başladı

İtopyadan yeni asus rog gladius 2 origin mousu aldım hiç sıkıntı çıkmadan kullanıyodum mouse birden görünmemeye başladı.Armoury cratede de görünmüyor.Ne yapmam lazım?Birden böyle bieşy oldu
  14. İnFless

Bilgisayar ismi değişmiyor.

Bilgisayar ismi değiştirmeme rağmen aldığım yer (itopya) olarak gözüküyor.Buda çok çirkin duruyor . Yardımcı olur musunuz
  15. İnFless

bilgisayar açılırken bios'a giremiyorum

valla çıldırıcam bilgisayar açılırken biose girmek için del/f2 basın diyor basıyorum giremiyorum 50. kapatıp açışım olacak bu
  16. İnFless

bluestacks 5 yüklenmiyor

sorunum başlıkta var
  17. İnFless

minidump dosyalarını inceler misiniz

https://drive.google.com/file/d/1zux3CuNR8jZuTOK2Zi5zNYMCWy85wDIy/view?usp=sharing
  18. İnFless

Bu programları almama gerek var mı

arkadaşlar bilgisayarı aldığımdan beri içime sinmeyen birsürü şey var.Arada mavi erkan yiyorum arada mouse takılıyo (kasarak ilerliyor) oyunlarda sürekli fps drop yiyorum.format yerine onarım programı alsam işe yarar mı(restoro vb) bilgisayarı alalı 6 ay oldu daha ve güncel bi sistem aldım.
  19. İnFless

minidump dosyalarını nasıl paylaşabilirim

bluestacks ve game loop tan oyun indirirken sürekli clock watchdog timeout diyor.Konu açmıştım arkadaşlar minidump dosyalarını paylaşın demişti.Zip halinde atacaktım olmadı klasöre koyup google drive a yükleyecektim o da olmadı.Ne yapabilirim
  20. İnFless

Clock Watchdog timedout mavi ekran

blue stacks ve gameloop'tan ne zaman oyun indirecek olsam bu hatayı alıyorum ne yapmalıyım sistemim güncel
Geri