Arama sonuçları: *

1. Gojira

Pc kendini sürekli yeniden başlatıyor

PC rastgele bir şekilde kendini yeniden başlatıyor ısınma yok sistemde tek slot ram falanda denedim formatta attım aynı gene 0 sağlıklı 2. Bi ssd vardı sistemde onu devre dısı bıraktım gene düzelmedi sorun ne olabilir
  2. Gojira

Windows driver uyarısı

bu hatayı veriyor anlık siyah ekran oluyor imzadaki sistem neden
  3. Gojira

Pc kendi kendine gücü kesmeye basladı

İki üç gün önce açacaktım pcyi açılmadı kabloyu cıkarttım taktım falan geldi kendine az çnce kendiliğinden cızırtı çıkartıp gücü kesti psu nun çıkış kısmında oksitlenme gibi geldi bana böyle bir durum var açılmıyo
  4. Gojira

Sahibinden 2. el rx 580 aldım kart çalışıyordu sistemde çalışmadı

aldığım kartı video atmıştı aldığım kişi çalıştığına dair sistemime takınca görüntü git gel yapıyor
  5. Gojira

Cs2 alt tab sorunu yaşıyorum

İmzadaki sistemle cs 2 de 4:3oynarken alt tab atınca saçmalamaya başlıyor oyundan falan atıyor fps drop giriyor
  6. Gojira

Pc açilirken ekrana gelen yazı

bu yazı geliyor bir iki gundür pc açilirken
  7. Gojira

oyunda monitör pencereli olarak kitleniyo

oyunlarda hep böyle bütün oyunlarda
  8. Gojira

Çözüldü✓ rx 6600 arkadaki devreler

sağ alttaki tekli olan farklı geldi gözüme incelemelerdekinden kartı 2. el aldım sıkıntı çıkarrırmı
  9. Gojira

rx 6600 pubg kasma ve düşük kullanım

imadaki sistemle pubg de dm de kasıyor ve orta ayarlarda 100 fps alıyorum
  10. Gojira

rtx 3070 dark flash pollux

beyler kasa dark flash pollux ekran kartı msı gaming trio rtx 3070 sığarmı
  11. Gojira

ryzen 5 5500 rx 6600 darboğaz

gow da gpu kullanımı %99 da oluyor %50 de fps % 99 ken 100 oluyor % 50 iken 30 a kadar düşüyor yüksek grafiklerde
  12. Gojira

apex legends fps sorunu

imzadaki sistemle ultra ayarlarda 120-160 fps arası alıyorum testlerde 200 e kadar çıkıyor
  13. Gojira

Rx 6600 sistem düşük performans

Rx 6600 ve ryzen 5 5500 sistem topladım işlemci 0 ekran ksrtı. 2. El apex legends ultra ayarlarda 60-80 fps geçmiyor kasıyor
  14. Gojira

amd radeon software sürüm uyarısı

software girmeye çalıştığımda bunu diyor siliyorum indiriyorum düzeliyor pc yi kapatıp açınca gene aynısı oluyor
  15. Gojira

r3 2200 g siyah ekran

Ryzen 3 2200 g islemcide siyah ekran yiyorum ara ara radeon yazılımı hata veriyor çöžümü nedir
Geri