Arama sonuçları: *

1. Thyphon

Ryzen 5 7600 ve LS720 SE Isınıyor Yardım

Merhaba Ryzen 5 7600 MSI B650 Tomahawk Gskill 6400mhz Ram Sapphire RX7800XT Nitro NZXT C750 Gold Lian Li 216 Deepcool LS720 SE yeni dizdim sistemi termal macun olarak deepcool un üstünde gelen termal macunu taktım Chrome da gezinirken 41c lerde geziyor biraz önce kspersky ile sistemi...
  2. Thyphon

ARGB Fan Anakart Bağlantıları Hakkında Yardım

Merhaba Lian Li Lancool 216 Kasam var Anakart B650 Tomahawk Anakartım var. Deepcool LS720SE Sıvı soğutma var. Lian Li Strimer Plus 24 ve 16pin rgb kablo uzatma var hepsinin senkron birlikte çalışmasını istiyorum. LS720SE,RAMLER,Kasa Fanları,Strimer Plus hepsinin senkron olarak yanmasını...
  3. Thyphon

Kulaklığı Varsayılan Yapınca Harici Mikrofon Çalışmıyor,Lütfen Yardım

Merhabalar, Arkadaşlar lütfen yardım eder misiniz? SS Arctic9 Kulaklık ve HyperX Solocast mikrofon var. Eskiden bir sorun yoktu ancak 5 6 aydır bu ikisi aynı anda çalışmıyor. Mikrofon çalışırsa Kulaklık çalışmıyor sesi monitöre yönlendiriyor, kulaklığı varsayılan yaparsam kulaklık çalışıyor...
  4. Thyphon

Kulaklığı takınca mikrofon çalışmıyor

Merhaba SS Artics9 ve HyperX Solocast var. ikisi aynı anda çalışmıyor. Kulaklıktan ses geliyorsa mikrofon çalışmıyor. Mikrofon çalışırsa Kulaklık çalışmıyor sesi monitör hoparlörüne veriyor ve değişmiyor. Driver güncelledim. Ayarlaradan açık mikrofon ama çalışmıyor. Yardım edebilecek var mı?
  5. Thyphon

Kulaklık ve Harici Mikrofon Aynı anda çalışmıyor

Merhaba, SS Artics 9 ve Hyperx Solocast Mikrofon var. Normalde sıkıntısız kullanıyordum ancak 15 20 gündür bir sorun var forumları gezdim herşeyi denedim çözemiyorum. Kulaklık çalışırken mikrofon çalışmıyor. Kulaklığın USB sini çıkarıp takıyorum. Mikrofon çalışıyor Kulaklıktan ses gelmiyor. Bunu...
  6. Thyphon

Kulaklık ve Mikrofon Aynı anda çalışmıyor

Merhaba. SS Arctic 9 var ve HyperX Solocast var. Nasıl olduğunu anlamadığım şekilde kulaklık çalışırken mikrofon çalışmıyor. Mikrofon çalışınca kulaklıktan ses gelmiyor. Nasıl böyle saçma bir şey olabiliyor anlamıyorum. Güncelleştirdim kaldırdım Aygıt Yöneticisi'nden ses ayarlarından...
Geri