Bilgisayarda tam olarak 594,93 gb ayrılmamış boş yer var.
Ama yeni bir disk oluşturmaya çalışıtığım zaman boş yer yok diyor.
Ve bu her bilgisayarı formatladığımda oluyor.
Bilgisayarım yavaşladığı için onu sıfırlamaya karar verdim.
Ve bunu Windows ayarlarından yaptım.
Bulut indir seçeneğini seçip sıfırlamaya başladım.
Fakat "cihazınız yenileniyor %76" da kaldı.
Sanırım yaklaşık 1 saattir öyle.
Bilgisayarımı birkaç sıkıntıdan dolayı formatladım,ve güncelleştiriyodum.
Fatkat şimdi Güncel Değilsiniz diyor,Denetle diyorum ama önüme güncelleme çıkmıyor.
şu anda pc sürümü 1903.
win10 pro.
bilkgisayar 1903 sürümüne geçerken 2 kez bsod verdi.Şuan da o bsod sorunu çözmüş bulunmaktayım ancak pc şu anda ne kadar güncelleştirmeleri denetle desemde güncellenmiyor.
Yakın zamanda bilgisarımı sornlardan dolayı formatladım. Güncelleme yaparken 2 kez bsod verdiği için güncelleme durdu.Şuan o problemi çözdüm fakat
bilgisayar güncelleştirmeleri denetlediğimde o güncelleme artık çıkmıyor.
derse girdiğimde zoom donuyor.İnternetten değil,gerçekten donuyor.Dün yeniden başlatınca geçmişti ama şimdi olmadı.O yüzden telefondan giriyorum ama oda küçük ekran olduğu için bişey anlamıyorum.
Bilgisayarım ben oyun oynarken falan sürekli internetten kopuyor.Ve bir daha bağlanmıyor.Sadece etkinleştirince veya yeniden başlatınca geçiyor.Yaptım diyorum yaptım diyorum gene oluyor.
Broadcom 4313GN 802.11b/g/n 1x1 Wi-Fi Bağdaştırıcı
kullandığım bağdaştırıcı.
nedense her bilgisayarı "gün gün" başlattığımda c: diskinde önden 300'ken şimdi 289'a kadar indi.Eğer devam ederse bilgisayarımın alanının kalmayacağından korkuyorum.Çözümü var mı?
Bişey dicem az öncetemp dosyalarını boşlatıyodum ve bu dosyalar paylaşılıyor dedi ama baktığımda kimse gözükmüyor. Acaba bilgisayrda virüs mü var?
korkuyorum :(
Nedense oyunda 300 fps alırken kayıt aldığımda 30-50 fps'e kadar düşüyor .Ve bu her oyunda oluyor ve kayıt alamıyorum çözümünüz var mıdır win 10'da hüç böyle bir sıkıntı yoktu.
Ekran Kartı : Intel (R) HD Graphics 4000
Radeon (TM) HD 7670m
İşlemci
Intel(R)...