Arama sonuçları: *

1. Ö

Servispoint hakkında bilgi

Arkadaşlar kasamin fanlari bozuldu servispointe mail attim boş şekilde yollayin dediler ne kadar sürer yenisinimi verirler tamirmi ederler 1 haftayı geçermi
  2. Ö

Amd Sürücü Zaman Aşımı Ekranda Yeşi̇lli̇k

Driver güncel işlemci 4300ge zaten her açıldığında oluyodu zaman aşımı ama ekran gidip geliyodu(asla almayin şu işlemciyi) şimdi gitti ekran geldi yeşil noktalar çıktı üstünde yeniden başlattım düzelmedi fotolari koyuyorum
  3. Ö

AMD SÜRÜCÜ ZAMAN AŞIMI

Genellikle pc ilk açıldığında oluyo sonra 15 20 dkda bi ekran gidip geliyo ve zaman aşımı hatası diyo 2 3 aydır yaşıyorum ama canımı sıkmaya başladı artık driver güncel nasıl düzelir
  4. Ö

PC SÜREKLİ ÇÖKÜYOR!!

Pc yi toplandığından beri sorunlarim bi türlü bitmedi bütün hevesim kursağımda kaldı oyun oynarken video izlerken farketmez hoparlörden zarrr diye ses geliyo ve ekran gidiyo bazen bu sessiz oluyo görüntü gidiyo bazende pc kendine reset atiyo yardimci olursaniz sevinirim dicemde yardım eden...
  5. Ö

PC KENDİNE RESET ATIYOR

Sistemim 4300ge fsp hydro500w b450 Kingston m2 ssd neo forza 8gb ram oyunda veya video izlerken ekran kapaniyor ışıklar falan sönüyor ama pc çalışıyor psu ile ilgili olduğunu sanmıyorum herkesin önerdiği bi psuyu aldım sizce sorun ne
  6. Ö

MAVİ EKRAN YEDİM YARDİM

Arkadaşlar twich izlerken bi anda görüntü dondu hoparlörden zarrr diye ses gelmeye başladı
  7. Ö

RAM TEMİZLEDİKTEN SONRA NO SİGNAL

Arkadaşlar ramleri çıkartıp silgi ile temizledim tekrar taktigimda pc çalışmasına rağmen açılmadı no signal yazıyor yardım edin
  8. Ö

PC HOPARLÖRDEN GELEN SES VE SİNYAL YOK

Arkadaşlar bu anda ekran gitti hoparlörden zarrr diye bi ses çıkmaya başladı yardım edin 1634301140 Gigabayte ekranindaki yazilar falan oynuyor açarken 1634301190 Kapattım açtım sisteminiz güncelleniyor deyip yeniden başlattı
  9. Ö

(YARDIM)PC KENDİNE RESET ATIYOR VE GELEN SES

Arkadaşlar öncede ekran kartı zaman aşımı hatasi aliyodum xmp kapattim ve geçti şimdide fifa oynarken pc kendine reset atiyor ve zırrr diye ses geliyor lütfen yardım edin konuyu ikinci kez açtım cevap vermeyincede çoklu konu diye kapatiyolar
  10. Ö

(YARDIM) PC KENDİNE RESET ATIYOR

Oyun oynarken daha sık oluyor ama bir kere video izlerkende oldu sıcaklıklarım gayet normaldi oyunda en fazla 50 oldu ama reset atmadan önceki sıcaklığı göremedim bunun çözümü nedir önceden zaman aşımı sorunu oluyodu onu çözdüm xmp kapatarak şimdi bu sorun başladı 1633879326 Güç kaynağı ile...
  11. Ö

AMD Ekran Kartımda Zaman Aşımı Hatası

Arkadaşlar bu sorunum çözülmüyor lütfen yardım edin yapmadığım şey kalmadi ddu ile driver sildim yükledim whql olani bir gün olmadi sonra tekrar olmaya başladı pcyi alıp çöpe atasim geliyor çıldırcam artık lütfen yardım edin 1633703537 Tahminen ne zaman beni takarsiniz
  12. Ö

FİFA 21 HATA SORUNU YARDİM

Lütfen yardım edin sürekli oyundan atıyor yapmadığım şey kalmadı oyundan çıkınca sürücü zaman aşımı diyor lütfen yardım edin resimleri paylaşıyorum 1633615281 Kimse cevap vermicek ama yinede şansımı deniyim dedim 😔
  13. Ö

BU BİLDİRİM NEDİR NE YAPMAM LAZIM

Böyle bir uyari geldi ne yapayım
  14. Ö

FREESYNC DESTEKLENMİYOR

Arkadaşlar monitorumde freesync var ama amd software de desteklenmiyor yazıyor yerdim edermisiniz
  15. Ö

MSİ SERVİS POİNT HAKKINDA!!

Arkadaşlar msi servisi Şişlide ben Bağcılar da oturuyorum oraya gidemem maalesef msi gelip aliyormu yada ben onlara kargo ile yollayabiliyormuyum 1632166481 Aga bu foruma bir şey oldu eskiden olsa şimdi 5 kişi cevap vermişti
  16. Ö

PC KENDİ KENDİNE KAPANDI

Arkadaşlar pc kendi kendine kapandi açılmıyor lütfen yardım edin
Top Bottom